Unde a ascuns un șofer de autocar aproape două mii de pachete de țigări

717

Articole de la același autor

Alte aproape 2.000 de pachete de țigări Ashima, marcă extrem de cunoscută printre bișnițarii din Constanța, au ajuns pe mâna polițiștilor de frontieră. De această dată nu au mai fost descoperite pe cine știe ce vapor sau în portbagajele celor care se ocupă cu astfel de "afaceri", ci într-un autocar prin cu pasageri.


Mai exact, luni, în jurul orei 7.30, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au efectuat în PTF Vama Veche, în baza unei informații, controlul amănunțit al unui autocar condus de un cetățean turc, autocar ce efectuează curse între România și Turcia, pe ruta Constanța - Istanbul.


În urma controlului au fost găsite 1.870 pachete cu țigarete netimbrate marca Ashima, ascunse în locuri special amenajate în sistemul de climatizare al autocarului, despre care polițiștii de frontieră spun că șoferul, S.H., un cetățean turc în vârstă de 59 ani, încerca să le introducă ilegal în țară.


De asemenea, în interiorul autocarului au mai fost descoperite aproape 500 de perechi teniși și papuci plajă, bunuri susceptibile a fi contrafăcute.


Polițiștii de frontieră au ridicat în vederea confiscării cele 37.400 de țigarete de proveniență magazin duty free, evaluate la aproximativ 18.700 lei, precum și articolele de încălțăminte, evaluate la 30.000 lei.
Conducătorul auto s-a ales cu dosar penal pentru contrabandă prin "deținere, transport și comercializarea mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că provin din contrabandă".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3508 secunde