Unde putem achita, mai nou, tariful de trecere a podurilor peste Dunăre

565
Unde putem achita, mai nou, tariful  de trecere a podurilor peste Dunăre - unde1-1468948750.jpg
Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale aduce la cunoștința șoferilor faptul că au fost încheiate două noi convenții privind încasarea tarifului de trecere pentru utilizarea podurilor peste Dunăre între Fetești și Cernavodă, peaj, cu încă doi distribuitori, respectiv SC Mol Retail Comert SRL și SC Socar Petroleum SA.

Astfel, numărul punctelor în care se poate achita trecerea podurilor este de 925, așa cum se poate vedea pe www.cnadnr.ro. Tariful poate fi achitat la stațiile de distribuție a carburanților aparținand OMV, Petrom, Mol România, Rompetrol, Mol Retail Comert, Socar.

De asemenea, se poate plăti prin SMS la numărul 7577, număr disponibil în rețelele Orange, Vodafone, Telekom, Telekom fix, RCS&RDS, cât și cash, la stația de taxare Fetești.

Dacă se optează pentru achitarea peajului la distribuitorii autorizați sau prin SMS, acesta se poate achita înainte de utilizarea podurilor sau până la ora 24.00 a zilei următoare trecerii. Dacă se optează pentru achitarea peajului cash la stația de taxare Fetești, se vor utiliza porțile prevăzute cu bariere și agenți încasatori, semnalizate corespunzător. Peajul achitat la distribuitorii autorizați sau prin SMS și neutilizat într-o perioadă de 12 luni își pierde valabilitatea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5619 secunde