UPDATE - ACCIDENT în județul Constanța / TIR cu cherestea, răsturnat pe șosea

561
UPDATE - ACCIDENT în județul Constanța / TIR cu cherestea, răsturnat pe șosea - 21februarietirrasturnattechirghi-1392970871.jpg

Articole de la același autor

Traficul rutier a fost îngreunat, în această dimineață, pe DN 38, între localitățile Techirghiol și Movilița, în urma răsturnării unui camion. TIR-ul era încărcat cu cherestea, care s-a împrăștiat pe marginea drumului. 


Polițiștii de la Rutieră spun că șoferul a pierdut controlul vehiculului și au demarat o anchetă pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul. Șoferul camionului a fost rănit ușor. 


UPDATE - Un șofer de 44 de ani a ajuns la spital, vineri dimineață, după ce TIR-ul în care se afla s-a răsturnat. 
Gabriel Georgel Cană, de 44 de ani, conducea un TIR încărcat cu cherestea pe DN 38, dinspre localitatea Movilița către Agigea. La un moment dat, ajungând la kilometrul 8 + 700 metri, în zona localității Techirghiol, din cauza neatenției în conducere, șoferul a pierdut controlul direcției de mers, a părăsit partea carosabilă către dreapta și s-a răsturnat. 
În urma impactului, conducătorul auto a fost transportat la spital, unde a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind rănit ușor. Șoferul se afla singur în cabină. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 21 Februarie 2014
Stire din Eveniment : Accident rutier în Km 4-5
Vineri, 21 Februarie 2014
Stire din Eveniment : Pieton lovit pe "zebră", în Km. 5
Pagina a fost generata in 1.5774 secunde