UPDATE - Accident rutier în Constanța. O victimă!

229
UPDATE - Accident rutier în Constanța. O victimă! - ambulanta1342091225-1450003824.jpg

Articole recomandate

Un accident rutier s-a petrecut, în urmă cu puțin timp, în Constanța, la intersecția dintre străzile Nicolae Iorga și Ion Lahovari. În coliziune, au fost implicate două autoturime. Din primele informații, o persoană a fost rănită.


UPDATE - Azi, în jurul orelor 12:05, B. G. ( bărbat, 26 ani ) a condus un autoturism, pe str. Ion Lahovari din mun. Constanța, dinspre bd. Mamaia către str. Poporului și ajungând la intersecție cu str. Nicolae Iorga, din cauza nerespectării semnificației indicatorului rutier Oprire, a pătruns în intersecție și a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de T. F. ( femeie, de 37 ani ), pe str. Nicolae Iorga, dinspre bd. Al. Lăpușneanu către bd. Tomis, iar în urma coliziunii acesta a fost proiectat pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un autoturism, ce era condus de T. I. ( femeie, de 39 ani ), din sens opus.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auto T. F. și a pasagerei T. M. ( femeie, de 64 ani ), din același autoturism.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 12 Decembrie 2015
Stire din Eveniment : Beat la volan,  pe străzile  din Constanța
Miercuri, 09 Decembrie 2015
Stire din Eveniment : FOTO. ACCIDENT RUTIER ÎN CONSTANȚA
Miercuri, 09 Decembrie 2015
Stire din Eveniment : Grav accident de tren! TREI MORȚI
Pagina a fost generata in 0.4892 secunde