UPDATE - ACCIDENT RUTIER ÎN LANȚ, ÎN CONSTANȚA. TREI MAȘINI IMPLICATE, O VICTIMĂ

285
UPDATE - ACCIDENT RUTIER ÎN LANȚ, ÎN CONSTANȚA. TREI MAȘINI IMPLICATE, O VICTIMĂ - accidentmamaia211413794356-1454490142.jpg

Articole de la același autor

Oamenii legii au fost solicitați să intervină pe bulevardul Tomis unde a avut loc un accident rutier. Din primele informații, trei autoturisme au fost implicate în coliziune și o persoană este rănită. Coliziunea s-a petrecut în zona Mega Image, iar la fața locului s-au deplasat polițiștii de la Rutieră și cadrele medicale. 


UPDATE - În data de 03.02.2016, în jurul orelor 10:14, C. M. V ( bărbat, de 53 ani ) a condus un autoturism, pe bd. Tomis din mun. Constanța, dinspre bd. Al. Lăpușneanu către str. Soveja și ajungând in dreptul blocului LT1, din cauza nepăstrării distanței de siguranță, a intrat în coliziune față spate cu un autoturism, condus de S. C. ( bărbat, de 37 ani ), în aceeași direcție de mers. În urma coliziunii al doilea autoturism, a fost proiectat către înainte și a intrat în coliziune cu autoturism, condus de C. I. ( bărbat, de 54 ani ), în aceeași direcție de mers.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a lui S. A. ( femeie, de 40 ani ), pasageră în al doilea autoturism .


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8882 secunde