UPDATE. Accident rutier la Valu lui Traian! Una dintre victime a decedat. ŞOFERUL ERA BĂUT!

1396
UPDATE. Accident rutier la Valu lui Traian! Una dintre victime a decedat. ŞOFERUL ERA BĂUT! - yzi3ymq5ztg0zgq5njliodvln2rmotm5-1655100236.jpg
UPDATE. Ce spune Poliţia Rutieră despre accidentul rutier din această dimineaţă


"Astăzi, în jurul orei 8.20, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe bulevardul I.C. Brătianu, la intersecția de tip sens giratoriu de la ieșirea din municipiul Constanța către localitatea Valu lui Traian.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de 2 bărbați, de 31, respectiv 29 de ani.

Din coliziune, primul autoturism a fost proiectat în bordura sensului giratoriu și, ulterior, într-un panou publicitar aflat pe marginea părții carosabile.

În urma accidentului a rezultat decesul, la fața locului, a pasagerului dreapta față, un bărbat, de 48 de ani, precum și vătămarea corporală ușoară a primului conducător auto.

Din cercetări a reieșit faptul că șoferul de 31 de ani se afla sub influența băuturilor alcoolice, în urma testării cu aparatul etilotest reieșind o valoare de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, acestuia fiindu-i recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge."

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.




UPDATE. Una dintre victime a decedat!


Un accident rutier s-a petrecut, în urmă cu puţin timp,  la ieșire din municipiul Constanța către localitatea Valu lui Traian. Sunt două victime, rănite, ambele fiind transportate la spital pentru a primi îngrijirile necesare. 


UPDATE. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 3 Constanța-Murfatlar, la ieșire din municipiul Constanța către localitatea Valu lui Traian, județul Constanța, conducătorul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a impactat scuarul din sensul giratoriu. În urma accidentului, șoferul a suferit răni ușoare, iar pasagerul din dreapta este resuscitat la fața locului. Traficul rutier se desfășoară alternativ, pe un sens.

Se estimează reluarea normală a circulației în 30 de minute.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.299 secunde