UPDATE. Băiat de 13 ani, din Galați, dat dispărut după o discuție cu tatăl plecat în străinătate

2098
UPDATE. Băiat de 13 ani, din Galați, dat dispărut după o discuție cu tatăl plecat în străinătate - baiat-1664557860.webp
Un copil în vârstă de 13 ani a plecat, vineri, de acasă după ce a vorbit la telefon cu tatăl său plecat în străinătate. Mama vitregă a băiatului a anunțat poliția și îl caută pe Angelin cu disperare, potrivit Antena3


Polițiștii din Galați au fost sesizați de o femeie, din municipiul Galați, că în jurul orei 12.30, fiul său vitreg, Angelin George Druțu, a plecat de acasă, în urma unei discuții telefonice avute cu tatăl său, aflat în străinătate. Acesta nu a mai revenit.


Angelin are 1,60 metri înălțime, aproximativ 60 de kg, păr șaten și ochii verzi. Când a plecat, băiatul era îmbrăcat cu un pantalon tip blug, de culoare albastră, cu rupturi și pantofi sport, de culoare albă, potrivit Mediafax.

Cei care pot oferi informații care să ducă la găsirea copilului sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

UPDATE
Poliţiştii gălățeni au căutat un adolescent, de 13 ani, care a plecat de acasă și nu a mai revenit. Copilul dispărut a fost găsit în Gara de Nord.


În urma investigațiilor efectuate s-a stabilit că minorul a cumpărat un bilet din gara CFR Galați și s-a urcat în trenul cu destinatia București, cu plecare la ora 14.45.

Acesta a fost recunoscut de mama sa in urma vizionarii inregistrarilor video de pe camerele video. A fost dat Ro Alert și în București, dar și Tulcea. În jurul orei 21.45 fost găsit în Gara de Nord din București și se află în custodia poliției Transporturi din București. 


Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4423 secunde