Update - Băiețelul surdo-mut, căutat o noapte întreagă, GĂSIT DEZBRĂCAT

684
1

Articole de la același autor

UPDATE /  Andrei Ștefan a fost găsit cu ajutorul unui elicopter sosit în această dimineață de la Tulcea, ne-au precizat autoritățile locale din comuna Crucea. "Băiețelul este în viață. Când a fost găsit era dezbrăcat în pielea goală. Din câte am înțeles, el are obiceiul când plouă să se dezbrace în pielea goală, iar aseară a plouat torențial. Eu împreună cu asistentul social ne îndreptăm spre terenul de fotbal de la Horia, unde va ateriza elicopterul și de unde copilul va fi preluat de o ambulanță", ne-a declarat Gheorghe Frigioi, primarul comunei Crucea. 


Canalul de irigații unde a fost găsit băiețelul este la aproximativ patru kilometri de localitate.



UPDATE - Băiețelul a fost găsit, în jurul orei 10,45, ascuns într-un canal de irigații, pe câmp, între localitățile Șiriu și Saraiu, la câțiva kilometri de casă. Copilul este bine, dar urmează să fie preluat de o ambulanță, pentru a fi examinat medical.


UPDATE - Copilașul surdo-mut dispărut de ieri după-amiază de acasă a fost găsit. Acesta este în viață.


Pe câmpurile din preajma satului Șiriu continuă și astăzi căutările lui Andrei Ștefan Arcăleanu, un băiețel de șase anișori, dispărut de acasă. Minorul a dispărut de acasă ieri în jurul prânzului, dar părinții au sesizat autoritățile abia seara, iar zeci de polițiști, jandarmi și localnici au pornit în căutarea lui. 


Băiețelul este surdo-mut, astfel că nu poate să audă strigătele celor care-l caută. 


Semnalmentele minorului sunt: înălțime 1.20 m, greutate 30 kg, păr blond. La data dispariției, aceasta purta geacă din piele îmblănită, neagra, fular portocaliu, pantaloni tip blue-jeans maro, cizme roșii cu imprimeuri florale, fes albastru cu dungi albe.

Cetățenii care pot furniza orice informații în legătură cu această persoană sunt rugați să contacteze Secția 7 Poliție Rurală Crucea sau Dispeceratul IPJ Constanța, telefon 0241.611.364, interior 20005.


Din verificări, polițiștii au stabilit că minorul a mai plecat de acasă și în alte rânduri, fără a fi sesizată Poliția, iar de fiecare dată a revenit după diferite intervale de timp.



Comentează știrea

adi
5 februarie 2015
anunt

Căutam Operatori calculator pentru publicare anunțuri. Se lucrează comod de acasă aprox. 3 ore pe zi. Cerințe: - cunoștinte minime PC - necesar calculator - conexiune internet - răbdare - seriozitate Nu este necesară experiență. Instruire gratuită oferită sub forma unor lecții prin mail(contactați-mă doar pe e-mail). Acolo veți găsi toate răspunsurile la toate întrebările atât timp cât citiți cursurile. Veți trece mai întâi prin instruire, apoi care doriți, o să începeți să lucrați. Program part-time. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Acest proiect vizează piața americană a cărților electronice. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected].

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6373 secunde