UPDATE. CIRCULAȚIE ÎNTRERUPTĂ PE PODUL AGIGEA! CAD BUCĂȚI DE BETON! Ce spun autoritățile despre închiderea podului

9012
3
În aceste momente, circulația este întreruptă pe Podul Agigea, cel care a beneficiat de reperații de întreținere nu cu multe săptămâni în urmă. Din primele informații, se pare că au început să cadă bucăți de beton dintr-un pilon al podului.


În aceste momente, se realizează lucrări de reparații. Cad pietre și alte materiale folosite, direct pe carosabil. Poliția este la fața locului. 


UPDATE - Serviciul Rutier de Poliție Constanța a luat decizia de a închide traficul pe pod pentru aproximativ 15 minute. Sunt executate lucrări de vopsire, finisare și există riscul să cadă tencuiala pe mașini. Tocmai din această cauză, polițistii au închis traficul rutier pe pod vreme de un sfert de oră, după care mașinile au putut să circule din nou pe pod.


De asemenea, este exclusă închiderea podului.


Comentează știrea

europeanu
6 iulie 2017
Hotii la parnaie !

nu va enervati.Se indreapta din tencuiala.Cu muncitor atarnat cu sfori de macaraua aia pusa special pentru asta acolo.Pe urma vine dragnea sa taie panglica.

Dica
7 iulie 2017
E normal sa fie asa

Mi se pare normal sa agate si beculete colorate pe picioarele podului dupa ce termina tencuiala! Sa fie conform standardelor europene. Si daca se poate cu fotocelula, daca nu au, sa ia din Agigea, de pe campul cu becuri, Agigenii stiu la ce ma refer!

Dica
7 iulie 2017
Da' e normal sa fie asa, dom'le!

Poate se asfalteaza si in Agigea strazile alea doua existente, care sunt uzate non stop! Eu ma intreb, Agigenii astia n au nici un cuvant de spus? Ai impresia ca toti sunt veri cu primaru'! Bine hai in 2020 fie, ca sa fie rotunjit 30 de ani de la catastrofa! Daca ma afla primaru din agigea pune calaii pe mine ca l am facut involuat si retardat., da' nu mi pare rau. Mi e mila de soferii care trec pe la Agigea Ei oricum au cel mai mare centru de dezmembrari auto din zona. Traiasca sefuuuu' centrului de dezmembrari autp si primaruuuu

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9978 secunde