UPDATE - CLIPE DE GROAZĂ ÎN ZONA DELFINARIU DIN CONSTANȚA. FEMEIE ATACATĂ CU UN CUȚIT, ÎN PLINĂ STRADĂ

10139
6
O femeie a fost înjunghiată de mai multe ori, în această seară. Atacul s-a petrecut în chioșcul de ziare Cuget Liber, din apropierea Delfinariului. Medicii sunt în drum spre victimă, care ar fi fost atacată în plină stradă. Victima este în stare gravă. 


UPDATE - Pacienta înjunghiată prezintă multiple plăgi la nivelul toracelui și este în stare critică, la camera de resuscitare.UPDATE / Este vorba de o tânără care lucra la chioșcul de ziare din stația de la Delfinariu. Femeia, în vârstă de 30 de ani, a fost transportată la spital, medicii fiind rezervați cu privire la starea ei de sănătate și la șansele de supravietuire.


UPDATE / Polițiștii criminalisti se află la fața locului, de unde recoltează probe și amprente în vederea identificării agresorului.
Sincere condoleanțe! Cuget Liber este alături de familia îndurerată a colegei decedate. 


Comentează știrea

Andrei
27 mai 2016
???

Constanta o ia pe ulei....inselaciuni, furturi, injunghieri....nu e destul ca arata mizerabilul orasul, au iesit la suprafata si toate scursurile, ratatii si imputitii care fac fapte de genul...speram sa aiba si ei aceeasi soarta.

Tx
27 mai 2016
Corect

Se duce naibi C-ta , ziua mai e cum mai e, noaptea si mai ales in weekend ies la iveala adevarati Constanteni CU GHILIMELE , orasul se impute din ce in ce mai mult de prostie - prosti - tigani - marlani si habarnisti , si NOI restul stam cu ochii beliti si ni facem nimic.

Paul
27 mai 2016
Secolul 21

Avem ceea ce a semănat Mazăre. Pardon, au fost mai mulți ... Constantinescu, Strutinsky, Fagadau ... Asistații social, mulți de o anumită etnie care considera ca sunt buricul pamântului pentru ca li s-a dat nas fac ceea ce vor si cum vor in oraș! Nu sunt joburi decente, nu avem siguranța pe străzi, mai nou nu avem sănătate, in rest avem hoți si tâlhari la toate nivelurile! Votați Fagadau ca sa trăim la fel! Jafuri, tâlharii, mizerii!

Constantean
28 mai 2016
Camere de supraveghere

In 20016 un oras port plin de cluburi si vizitatori din toate colturile lumii nu are camere de filmat nici macar pe bulevardele principale, ce sa mai zicem de alei si periferie. Bine ca reasfaltam trotuarele si bordurile. Se lauda de 20 de ani cu iluminatul public, ca sa putem fi injunghiati pe lumina.

Constantean
28 mai 2016
Camere de supraveghere

In 2016 un oras port plin de cluburi si vizitatori din toate colturile lumii nu are camere de filmat nici macar pe bulevardele principale, ce sa mai zicem de alei si periferie. Bine ca reasfaltam trotuarele si bordurile. Se lauda de 20 de ani cu iluminatul public, ca sa putem fi injunghiati pe lumina.

Iorga Andrei
28 mai 2016
Politia

Politistii cand ii suni zici ca sunt reporteri cand vin , nu e treaba lor , faceti o plangere , am avut odata o situatie cu hotu langa mine si ziceau ca nu au ce sa ii faca , sa vin sa depun o plangere , ca fapt divers sunt legale spray-u paralizant si cutitele alea scurte , politita are rol de supt banu' public ca aia de la ghiseu de la SPIT.

Răspuns la: ???
Adăugat de : Andrei, 27 mai 2016
Constanta o ia pe ulei....inselaciuni, furturi, injunghieri....nu e destul ca arata mizerabilul orasul, au iesit la suprafata si toate scursurile...

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0678 secunde