UPDATE. Copil născut cu intestinele în afara abdomenului, preluat de elicopterul SMURD pentru a fi dus în Capitală

18687
UPDATE. Copil născut cu intestinele în afara abdomenului, preluat de elicopterul SMURD pentru a fi dus în Capitală - image2021034246434090elicoptersm-1662539839.jpg
UPDATE. Bebeluşul în stare gravă care s-a născut, miercuri dimineaţă, la Spitalul Sinaia, va fi operat la Spitalul ''Grigore Alexandrescu'' din Bucureşti, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, Raluca Alexandru.


xxx


Un bebeluş născut miercuri dimineaţă la Spitalul Orăşenesc Sinaia are intestinele în afara abdomenului, reprezentanţii unităţii sanitare de pe Valea Prahovei cerând intervenţia unui elicopter SMURD echipat cu aparatură medicală pentru neonatologie care să îl ducă la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală, potrivit news.ro.Potrivit oficialilor Primăriei Sinaia, bebeluşul a venit pe lume miercuri, la ora 8, fiind vorba despre o fetiţă. Întrucât cazul este unul complex, medicii de la Sinaia au cerut intervenţia unui elicopter SMURD echipat cu aparatură medicală pentru neonatologie pentru a transfera bebeluşul la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală, unde este aşteptat de o echipă de chirurgi si neonatologi.

Oficiali din cadrul spitalului au declarat pentru News.ro că este primul copil al familiei, mama fiind o femeie tânără , de 21 de ani.

Surse medicale, potrivit stiripesurse.ro, au precizat că femeia s-a prezentat în urgenţă pentru a naşte şi că a declarat că sarcina sa a fost investigată pe finalul perioadei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5751 secunde