UPDATE. Copilotul accidentului aviatic de pe lacul Siutghiol, scos la mal. Starea sa este gravă

1137
2

Articole recomandate

UPDATE-  Copilotul  elicopterului SMURD este transportat, în aceste momente, către Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Constanța.


Doctorița Rodica Tudoran, șefa Secției UPU, a declarat că sunt respectate toate protocoale de resuscitare, starea victimei fiind critică. 


În urmă cu 30 secunde a fost adusă la mal a doua victimă a accidentului aviatic petrecut azi. Este vorba despre copilotul elicopterului. Medicii au început manevrele de resuscitare. Copilotul se află în șoc hipotermic și stop cardio-respirator. Șansele de supraviețuire sunt minime.






Comentează știrea

Lică Sămădăul
15 decembrie 2014
Sanse minime!?!

Se spune ca speranta moare ultima, dar ce rost sa ne imbatam cu apa plata? Cum adica "sanse minime"? Mai bine spus sansele sunt zero. Cine poate supravietui dupa 5 ore de stat in apa? Si asta fara a mai pune la socoteala temperatuta apei. Doctorul Arafat, bate niste campi imensi, care se intind din Romania pana in Palestina. Acest om s-a transformat de-a lungul timpului intr-un politruc infect.

Willy Messerschmitt
15 decembrie 2014
tacere?

Bai Nicusor, zi bai si tu ceva in legatura cu aceasta tragedie! Taci ca mortu'n papusoi. Daca tot ai scapat (temporar) de parnaie, spune-ne si noua de cate ori te-ai plimbat cu acest elicopter? Cat dracu' ne mai pui in suspans?

Pagina a fost generata in 0.3907 secunde