UPDATE. CRIMĂ în CONSTANȚA. ,,Bărbatul înjunghiat scăpa cu viață dacă primea ajutor mai repede"

449
UPDATE. CRIMĂ în CONSTANȚA. ,,Bărbatul înjunghiat scăpa cu viață dacă primea ajutor mai repede

Articole de la același autor

Bărbatul înjunghiat, azi noapte, în jurul orei 3,00, în Piața Chiliei, ar fi avut mai multe șanse să scape cu viață dacă ar fi fost transportat mai devreme la spital. Afirmația a fost făcută, în această dimineață, de dr. Cătălin Grasa, directorul medical al Spitalului Județean Constanța: "Avea plăgi la ambele picioare și o anemie post hemoragică acută. Dacă ar fi fost solicitată ambulanța mai devreme și ar fi primit ajutor în primele 10 – 15 minute, ar fi avut șanse să scape". 
Potrivit anchetatorilor, bărbatul care o însoțea pe victimă nu ar fi avut telefon mobil și de aceea a durat până a găsit un trecător care a sunat la 112. Cel care a dat apelul nu și-a declinat identitatea la telefon. 


Cât privește motivele de la care a pornit conflictul, "investigația tehnico-științifică a locului faptei a fost coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, iar din primele cercetări a rezultat că victima, însoțită de un prieten, a avut un conflict spontan, pe fondul consumului de alcool, cu un alt bărbat care i-a provocat rănile", au comunicat polițiștii. 


Pe baza probelor ridicate de la fața locului și a imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din zonă, a audierilor preliminare ale martorilor, a fost întocmit un cerc de suspecți, fiind efectuate activități specifice în vederea administrării probatoriului.  Victima este Viorel Bahică și este originar din comuna Independența, județul Constanța. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0233 secunde