Update. FEMEIE TĂIATĂ PE FAŢĂ, LA JUDECĂTORIA CONSTANŢA! Intervin de urgenţă forţele de ordine şi cadrele medicale

1269
Update. FEMEIE TĂIATĂ PE FAŢĂ, LA JUDECĂTORIA CONSTANŢA! Intervin de urgenţă forţele de ordine şi cadrele medicale - sd-1655975783.jpg
Ce spune Jandarmeria Constanţa


Astăzi, 23 iunie a.c., în jurul orei 12.00, în cadrul unei şedinţe de judecată publice care avut loc la Judecătoria Constanţa, pe fondul stării tensionate, un bărbat a atacat o femeie cu o lamă ascuţită, tip cutter, rănindu-o în zona feţei.

În urma incidentului, jandarmii aflaţi la faţa locului au intervenit rapid pentru imobilizarea şi încătuşarea bărbatului, reuşind să o salveze pe femeie.

La faţa locului a fost solicitată prezenţa unui echipaj medical, în vederea acordării primului ajutor persoanei vătămate. Femeia este conştientă şi se află în afara oricărui pericol.

Bărbatul a fost condus la secţia de poliţie, în vederea continuării cercetărilor.

Ce spune Poliţia Constanţa 


Astăzi, în jurul orei 11.45, polițiștii Secției 3 au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, în incinta Judecătoriei Constanța s-ar afla o persoană care prezintă o plagă tăiată.


Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre o femeie, de 33 de ani, care ar fi fost tăiată, în zona feței, de către fostul concubin, de 44 de ani.

Din primele cercetări, se pare că incidentul a avut loc în timp ce ambele persoane se aflau într-o sală de judecată, într-un proces civil.

Autorul se află în custodia polițiștilor, urmând a fi condus la audieri.

Femeia a fost transportată la spital, pentru îngrijiri medicale, fiind conștientă și cooperantă.

La acest moment, cercetările sunt în desfășurare.
UPDATE - Cadrele medicale și forțele de ordine au fost solicitate, joi, 22 iunie, la Judecătoria Constanța, unde o femeie a fost atacată cu un obiect tăietor de un bărbat. Din primele informații, femeia a fost tăiat la nivelul feței cu lama unui cutter, de către fostul concubin. Femeia a fost transportată la spital, iar bărbatul reținut.


xxx


În urmă cu puţin timp, în faţa Judecătoriei Constanţa au sosit echipaje de la SMURD şi Ambulanţă. Din primele informaţii, o femeie ar fi fost tăiată pe faţă. Vom reveni cu detalii.

Pagina a fost generata in 0.9435 secunde