Video UPDATE. GALERIE FOTO-VIDEO / Proteste la Constanta: "Mai am un singur dor, Dragnea scriitor!"

1598
1

Articole de la același autor

UPDATE: Câteva sute de persoane s-au strâns și în Piața Unirii din Cluj-Napoca, în zona denumită "La Clopot". Oamenii scandează lozinci antiguvernamentale și cer demisia Guvernului.


UPDATE: Aproximativ 150 de persoane protestează și în fața sediului Prefecturii din Galați, manifestanții scandând "Hoții", "DNA să vina să vă ia", "PSD, ciuma roșie" sau "Ați reușit și ne-ați unit".



UPDATE: În municipiul Sibiu aproximativ patru sute de persoane s-au strâns în fața Magazinului Dumbrava, în apropierea zonei centrale. Protestatarii au afișe cu mesaje îndreptate împotriva Guvernului și cer demisia Executivului, a lui Liviu Dragnea, dar și a lui Călin Popescu Tăriceanu.


UPDATE: 10.000 de mii de oameni s-au adunat la această oră în Piața Victoriei din București, anunță Realitatea TV.


UPDATE: Aproximativ 1.000 de persoane au pornit în marș spre sediul PSD din Constanța.


Aproximativ 300 de persoane s-au strâns în fața Prefecturii Constanța pentru a protesta împotriva adoptării legilor justiției. Cei prezenti au și un banner cu mesajul "Constanța contează. Țara n-a votat hoția, voi nu sunteți România". 



Protestatarii cer în stradă retragerea legilor Justiției și legile de modificare a codurilor penale și demisia președinților Camerei Deputaților și Senatului. "Mai am un singur dor/ Dragnea scriitor", "Dragnea și cu Tăriceanu/ O să scoată cărți la anul", se scandează la Constanța. 


Comentează știrea

ROMÂN
26 noiembrie 2017
PENTRU ROMÂNI !

ÎN CAMPANIILE ELECTORALE UNII OAMENI CU GĂLEȚILE : PORTOCALII, ROȘII ȘI GALBENE PLINE DE ALIMENTE ȘI ÎNTRE CAMPANIILE ELECTORALE SUNT MITINGURI CARE ÎNLOCUIESC GĂLEȚILE : PORTOCALII, ROSII ȘI GALBENE CU 50 LEI DE PERSOANĂ ȘI 30 LEI PENTRU UN CÂINE SAU CU, CARE ANIMAL MERG LA MITING !? ORICUM TOT MITĂ SE NUMEȘTE AȘA CEVA, CĂ SE ÎNTÂMPLĂ / PETRECE CEVA NECURAT ÎN SPATELE CELOR DOUĂ PRACTICI, RUȘINE SĂ LE FIE CELOR CARE DAU ȘI CELOR CARE IAU, SE MURDĂRESC PENTRU CEVA JOSNIC, PENTRU MICI ȘI PĂTATE GOLĂNII ALE GOLANILOR DIN ROMÂNIA ȘI DIN AFARA ROMÂNIEI, SE FOLOSESC DE OAMENI PENTRU ALE LOR SCOPURI MÂRȘAVE, OAMENI BUNI, TREZIȚI-VĂ DIN SOMNUL CEL DE MOARTE !?

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 25 Noiembrie 2017
Stire din Eveniment : GRAV ACCIDENT RUTIER PE DN4! ȘASE VICTIME
Pagina a fost generata in 1.1604 secunde