Video UPDATE / GRAV ACCIDENT RUTIER, între Constanța și Tulcea. Două mașini s-au făcut praf, sunt trei victime. O tânără A DECEDAT / GALERIE FOTO - VIDEO

4841

Articole de la același autor

Un grav accident rutier s-a petrecut, în urmă cu puțin timp, pe DN22, între municipiile Constanța si Tulcea. Conform informațiilor furnizate de ISU Constanța, în incident sunt implicate două autoturisme. 


Salvatorii sunt la această oră la fața locului și acordă ajutor la trei victime. 
La fața locului sunt prezente și elicopterul SMURD, și mai multe ambulanțe.


UPDATE 
Conform informațiilor furnizate de ISU Constanța, victime ar fi două femei, în vârstă de 24 și 25 de ani, și un bărbat, în vârstă de 24 de ani.


UPDATE 
Din păcate, in ciuda eforturilor susținute depuse de salvatori, una dintre victime a fost declarată decedată la fața locului. Celelalte două victime (fată și bărbat) au fost transportate inconștiente la UPU Constanța cu elicopterul SMURD și echipajul SAJ.


UPDATE


Din primele cercetări efectuate de polițiști, rezultă faptul că, în seara zilei de 11 iunie a.c., o femeie de 24 de ani din Tulcea, în timp ce conducea un auto pe DN22-E87 (limită cu județul Constanța) nu a adaptat viteza condițiilor de drum (carosabil umed), a pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune cu un auto condus de un bărbat de 24 de ani, din Tulcea.


În urma accidentului au rezultat rănirea conducatorilor auto și decesul unei tinere de 25 de ani, din Tulcea, pasager în primul auto.
Cercetarile continuă pentru stabilirea tuturor cauzelor producerii accidentului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.8161 secunde