UPDATE. INCENDIU PUTERNIC LA O FABRICĂ DE ÎNCĂLȚĂMINTE. UN POMPIER ȘI-A PIERDUT VIAȚA

746
UPDATE. INCENDIU PUTERNIC LA O FABRICĂ DE ÎNCĂLȚĂMINTE. UN POMPIER ȘI-A PIERDUT VIAȚA - incendiuimg860966234200-1465194567.jpg
UPDATE - Potrivit Realitatea TV, un pompier și-a pierdut viața în incendiu


Un incendiu violent s-a produs, de dimineață, la o fabrică de încălțăminte din Jilava. La fața locului au ajuns 13 autospeciale care acționează, la această oră, pentru lichidarea focarului.

Un incendiu violent a izbucnit, luni dimineață, în Jilava, în apropiere de București, la o fabrică și un depozit de încălțăminte, suprafața pe care s-au extins flăcările fiind de aproximativ 2.000 de metri pătrați, potrivit primelor estimări ale pompierilor de la ISU București-Ilfov, care intervin cu 13 autospeciale de stingere, 4 autoscări, o descarcerare și două ambulanțe.

Potrivit locotenentului Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU București-Ilfov, nu sunt înregistrate victime, ambulanțele fiind trimise pentru situația în care vor apărea persoane care necesită asistență. Daniel Vasile mai spune că nu există clădiri învecinate la care să se extină flăcările.

Incendiul se manifestă atât în corpul de producere a încălțămintei, cât și în corpul în care este depozitată marfa, suprafața totală fiind de peste 2000 de metri pătrați, relatează news.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4768 secunde