MITĂ LA BAC, ÎN PACHETUL DE ȘERVEȚELE / Două profesoare și un elev de la LICEUL DIMITRIE LEONIDA, trimiși în judecată

1122
2
MITĂ LA BAC, ÎN PACHETUL DE ȘERVEȚELE / Două profesoare și un elev de la LICEUL DIMITRIE LEONIDA, trimiși în judecată - spaga-1378805809.jpg

Articole de la același autor

Două profesoare, dar și un elev de la liceul Dimitrie Leonida au fost trimiși în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, pentru luare, respectiv dare de mită în formă continuată.  






Anchetatorii spun că pe 26 august, cu ocazia probei scrise la Limba și Literatura Română a examenului de Bacalaureat, sesiunea august-septembrie, Gabriela Lefter și Maria Țuțuianu, cadre didactice în cadrul Inspectoratului Școlar Județean Constanța și totodată profesori supraveghetori la sala de examen nr. 4 au pretins și primit, în două rânduri, sume de bani din partea candidaților aflați în sală, pentru a "închide ochii" și a-i lăsa pe elevi să copieze. Banii au fost puși într-un parchet de șervețele nazale de Cornel Ciacîru, candidat la examenul de bacalaureat, cel care le-a înmânat, de două ori, banii celor două supraveghetoare.








Comentează știrea

Dina
10 septembrie 2013
Nu rata

Acum este momentul: In 2013 Fondurile Europene NERAMBURSABILE se Acorda si la noi la fel de Usor ca in statele membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe site-ul:www.fondurieuropenenerambursabile.ro

ovidius
10 septembrie 2013
e super la ovidius :))

De ce Cuget Liber a bagat capul in nisip, ca strutii, si nu relateaza nimic din iuresul care se desfasoara orele astea la UOC? Comisia de la MEN are de stat vreo 2-3 ani sa analizeze toate ilegalitatile si abuzurile savarsite de epure si decanii pe care i-a pus in functie. Multi o sa planga cu vorbe dupa ce noua conducere se va instala, iar cei care au comis abuzuri vor plati. Valeu, si ce vor plati....:)

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 04 Septembrie 2013
Stire din Politică-Administrație : Corneliu Dobrițoiu, TRIMIS ÎN JUDECATĂ
Pagina a fost generata in 0.2875 secunde