UPDATE - Percheziții de amploare în Constanța. 12 traficanți de droguri, duși la audieri- Galerie FOTO

581

Articole de la același autor

UPDATE - În urma descinderilor au fost conduse la sediul Poliției pentru cercetări 12 persoane, la domiciliile cărora au fost găsite: 628 pliculețe cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, 61 comprimate medicamente cu regim special, 5 țigarete confecționate artizanal cu substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive, 5 cartoane de țigări fără timbru, o sabie, o armă cu aer comprimat.
 

UPDATE - "În ziua de 14.10.2014, sub coordonarea Serviciului Teritorial Constanța al D.I.I.C.O.T., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, cu sprijinul S.C.C.O. Tulcea, S.C.C.O. Porturi Maritime, Gruparea Mobilă de Jandarmi, I.J.J. Constanța și I.P.J. Constanța - S.I.A.S. și Serviciul Criminalistic, au efectuat un număr de 19 percheziții domiciliare pe raza Municipiului Constanța, respectiv a comunei Valu lui Traian, județul Constanța, la locuințele mai multor persoane bănuite de implicare în operațiuni ilegale cu droguri de risc și substanțe psihoactive", au precizat oamenii legii.


Polițiștii de la BCCO, împreună cu jandarmii, efectuează, în aceste momente, mai multe perchezitii în municipiul Constanța, la locuințele mai multor persoane care sunt acuzate de trafic de droguri. Oamenii legii au ridicat mai multe cutii de la fața locului.  Perchezițiile au loc pe strada Sarmizegetusa și strada Olteniei.


Vom reveni cu amănunte


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 14 Octombrie 2014
Stire din Eveniment : Accident rutier în Cumpăna
Marţi, 14 Octombrie 2014
Stire din Eveniment : Prins la volan fără permis
Marţi, 14 Octombrie 2014
Stire din Eveniment : Prins cu acte false la graniță!
Pagina a fost generata in 1.4538 secunde