UPDATE. Percheziții la Academia Navală "Mircea cel Bătrân". Au luat profesorii șpagă pentru a-i promova pe studenți la restanțe?

6992
11

Articole recomandate

UPDATE-  Sunt vizate trei cadre didactice și unii studenți ai Academiei, bănuiți de luare și dare de mită în cursul acestui an. Banii s-ar fi dat de către studenți pentru a promova mai multe examene.


UPDATE - Purtătorul de cuvânt al Academiei Navale, Mihaela Zabolodni, a confirmat că este în derulare o anchetă a Parchetului Militar, dar că deocamdată nu pot fi oferite mai multe amănunte. În zilele următoare va fi dat publicității motivul acestei acțiuni.


UPDATE - Din primele informații,  perchezițiile au loc la Academia Navală "Mircea cel Bătrân" Constanța, într-o cauză care vizează infracțiuni de luare și dare de mită pentru promovarea examenelor restante, infracțiuni săvârșite în cursul anului 2016.


"Procurori militari din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul pentru efectuarea urmăririi penale în cauze privind infracțiunile de corupție săvârșite de militari efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție comise în cursul anului 2016.


În cursul zilei de 10 noiembrie 2016, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 7 locații situate în județul Constanța, din care trei locații sunt situate în sediul unei instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.", potrivit DNA.

Comentează știrea

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
UMC
10 noiembrie 2016
unde sunt latratii

care se tavaleau ca academia-i fruntea. Eu de cand va spun ca acolo se duc numai saracii si flamanzi care n-au pic de demnitate in ei si accepta orice umilinta, numai sa se vada marinari gratis.

Jiji
10 noiembrie 2016
Verjil

Verjile ai plecat la timp felicitari ai avut informatori buni si ai parasit corabia la timp. A explodat buboiul si la academie vor fi multe surprize pt ca toata lumea stia de spagile de la examene mai putin dna

Adrian D
10 noiembrie 2016
Peste tot, la Cerona, la Umc, la Academie.. numai spagi!

Este bine stiut faptul ca nu exista examen la Ceronav, la UMC sau la Academia Navala fara "cheta"...

student
10 noiembrie 2016
modelul UMC

Degeaba vine DNA daca nu se rezolva nimic. Dosarul UMC. Ati auzit de condamnari, demisii? Spaga merge in continuare, mai cu grija, e adevarat .... prin lifturi, pe la saloane de infrumusetare

a-mirabilis
10 noiembrie 2016
brizantii

Concurenta,bate-o vina.Nu cumva este rezultatul confruntarii de acum ceva vreme intre rectorul Chitac,sprijinit de d-nul Basescu ,in confruntarea cu cei de la Colegiu Nautic.

cristian
10 noiembrie 2016
examene

cei care invata nu trebuie sa dea spaga, daca se va intra la facultate cu minim 7 si fara medie bac nu ar mai fi spagari! spagarii ar trebui sa fie pedepsiti dar unii procurori nu sunt cinstiti!

FOST
10 noiembrie 2016
STUDENT ANMB

Domnule UMC cred ca este inutil sa vorbim despre calitatea invatamantului la UMC in raport cu ANMB avand in vedere limbajul dumneavoastra probabil din mediul UMC... Daca citeai corect articolul vedeai ca este vorba despre sectia militara si nu despre cea civila. Si mai mult este vorba despre acele materii care sunt inutile in pregatirea unui ofiter de marina. Insa nu vreau sa pornesc o polemica pe aceasta tema pe acest site. Concluzia este ca cine vrea sa invete - INVATA ! Iar un 5 la un examen luat pe spaga nu va concura niciodata cu o nota luata pe bune !

Răspuns la: unde sunt latratii
Adăugat de : UMC, 10 noiembrie 2016
care se tavaleau ca academia-i fruntea. Eu de cand va spun ca acolo se duc numai saracii si flamanzi care n-au pic de demnitate in ei si accepta...
Murphy
10 noiembrie 2016
Asta-i pentru Chitac ?

Dar era bine cand treceati de examene, nu-i asa ? De ce nu invatati dvs. domnilor studenti si studente ? Fiindca, vorba lui Grigore Moisil, unul dintre cei mai mari matematicieni ai Romaniei, alaturi de savantul Henri Coanda, spunea, matematica ori o sti ori n-o sti, nu-i cale de mijloc, dar la mine, nu stiu cum se face, ca toti studentii mei trec cu brio toate examenele la matematica. Pe atunci nu era DNA, SRI, era doar o colaborare stransa intre remarcabilii profesori si respectuosii studenti. Niciodata un student nu si-ar fi dat in gat profesorul pentru un pumn de malai. Wowbiz !

Dl. Goe
10 noiembrie 2016
"Nu vedeti ca sunteti proaste amandoua?"

1. Dl. UMC este doar o alta cutra care vea sa bage fitile ca anonim cu masca UMC; baietii in competirie din aceeasi institutie isi dau la gioale in public; 2. a-mirabilis are profilul unui 'prof' de la AN care are ca sarcina de propaganda influentarea presei locale, "fratica"; 3. fostul 'student' la AN este de fapt un prof ratat care nu stie cum sa mai manance diverse chestii; 4. Murphy vorbeste de matematica, Moisil si Coanda, insa numara gresit numarul de 'i' din 'sti'; sunt la putere sfertodoctii care stiu "Simfonia Bucuriei" fiindca o fluiera un vecin care sta pe buda dimineata si ei o asculta impreuna cu sunetele de toba scoase de vecin prin alte cele parti... Idee: AN a fost, a ramas si va fi un stat in stat in care DNA nu intra fiindca este baza NATO, iar ceea ce am auzit ca se intampla acolo pare incredibil... Mai vorbim... ca altceva oricum nu se va intampla acolo...

Anonim
11 noiembrie 2016
Lumea s-a scimbat

Va spun un lucru, nu conteaza unde inoti, atata timp cat sti sa o faci, cu alte cuvinte s-a vazut si se vede diferenta dintrr ofiterii creati de ANMB si ofiterii UMC , nu degeaba firmele ii prefera pe cei de la ANMB. In plus, ANMB este recunoscuta mondial pe cand UMC este doar European.

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.053 secunde