UPDATE / Pistoale, săbii și zeci de mii de lei găsite la contrabandiștii de țigări – GALERIE FOTO

463

Articole de la același autor

Peste 140.000 de țigarete (respectiv 7.000 de pachete de țigări) au fost descoperite de polițiști în urma celor 37 de percheziții efectuate pe raza județului Constanța, la persoane bănuite de contrabandă. Totodată, astăzi, șase persoane urmează să fie duse la Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia, cu propunere de arestare preventivă.


Aseară, polițiștii din cadrul IPJ Constanța și polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, au descins, ieri după-amiază, în 37 de locuințe: 27 din Medgidia, una în Constanța, una în comuna Castelu și câte patru în localitățile Dobromir și Văleni.

Potrivit anchetatorilor, începând din luna aprilie a acestui an, suspecții s-au aprovizionat ilegal cu țigări nemarcate fiscal, provenite din Ucraina sau din magazine duty-free și le-au distribuit în localitățile Medgidia, Castelu, Dobromir și Văleni, în vederea vânzării cu amănuntul.


În urma perchezițiilor, au fost 7.159 de pachete țigări, diferite mărci, nemarcate fiscal pe teritoriul României, 62.565 de lei, 970 de euro, 52 de telefoane mobile și 4 laptop-uri.


Totodată, la domiciliile a două persoane au fost găsite două săbii și trei pistoale neletale, deținute ilegal. Prejudiciul adus bugetului de stat este de aproximativ 75.000 de lei, acesta urmând a fi stabilit cu exactitate de către specialiști.

Azi noapte, în urma audierilor, 18 persoane au fost duse la sediul Poliției municipiului Medgidia, pentru audieri, iar șase au fost reținute pentru comiterea infracțiunii de contrabandă în formă continuată. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 20 Septembrie 2014
Stire din Eveniment : Bișnițar de țigări amendat de polițiști
Vineri, 05 Septembrie 2014
Stire din Eveniment : Mii de portofele confiscate
Pagina a fost generata in 0.5711 secunde