UPDATE. Polițistul lovit în trafic de un om de afaceri turc a murit. MESAJ EMOȚIONANT al Poliției Române

490
5

Articole de la același autor

UPDATE: Poliția Română regretă pierderea polițistului și transmite condoleanțe familie.

"EROUL NOSTRU..

Cu profundă tristețe anunțăm plecarea timpurie dintre noi a colegului și prietenului nostru, agent șef principal de poliție GHEORGHE IONESCU, din cadrul Brigăzii Rutiere București.

Un profesionist de excepție, un om de o mare noblețe sufletească, devotat profesiei de polițist, dăruit pe deplin familiei și țelurilor pe care le-a avut în viață, ne-a părăsit pentru totdeauna, lăsând în inimile și sufletele noastre un gol imens, sentimente de tristețe și regrete eterne.

Dumnezeu să te odihnească în pace,"DULĂULE"!"

Polițistul din București, rănit în misiune de un om de afaceri turc la începutul lunii, a încetat din viață.



Reamintim că agentul Gheorghe Ionescu unul dintre cei mai buni de la Poliția Rutieră, a fost accidentat în misiune, când a încercat să îl oprească pentru un control pe omul de afaceri turc Abdullah Atas. Acesta a stat timp de trei săptămâni în comă.

Ulterior s-a aflat că șoferul avea alcoolemie de 1,65 și conducea cu 180-200 de kilometri pe oră. Omul de afaceri este anchetat acum și pentru rănirea polițistului.

Abdulah Ataș deține de ani de zile unul din cele mai cunoscute lanțuri de magazine care vând corpuri de iluminat în Capitală. A pornit primele afaceri în România în urmă cu 21 de ani. Afacerea a crescut rapid, iar firma a semnat contracte din ce în ce mai importante. Printre clienții săi se numărau hoteluri de lux, clinici private, spații comerciale, dar și alte firme de design interior.



Comentează știrea

Coraly
21 august 2015
R.I.P.

Doamne! Ce tragedie! Îmi pare rău! Condoleanțe familiei! Putere celor îndurerați!

DUMNEZEU SA-L IERTE
21 august 2015
NOBLETE SUFLETEASCA

FRUMOS SI EMOTIONANT COMUNICATUL POLITIEI ROMANE.ESTE SUBLINIATA LATURA DE NOBLETE SUFLETEASCA A ACEASTUI MARE OM.NU ORICINE ARE ACEASTA CALITATE DE NOBLETE SUFLETEASCA SI DE RESPECT.DEGEABA LUPTA UNII ANTI- DROG,VIOLENTA,DACA NU AU NOBLETE,CARACTER SI RESPECT MAI ALES FATA DE APROAPELE SAU,CARE A STAT,AJUTAT SI MUNCIT IN VIATA SI LA INCEPUTUL CARIEREI.CARACTERUL SI RESPECTUL SUNT RARE.RESPECT ACESTUI OM SI FAMILIEI INDURERATE.

cccc
21 august 2015
turcul va scapa basma curata

Din pacate, in aceasta tara de kkt, turcul va scapa, va primi "cu suspendare". Judecatorii ii vor gasi circumstante atenuante. Pacat de politistul care a murit!

???
21 august 2015
esti dus...

sa il ierte ca ce? poate invers, bunul si milostivul dumne Zeu + etc sfinti/ ingeri pazitori au facut NIMIC pntru a il ajuta.... cre(s)tinii tot cretini vor ramane...

Răspuns la: NOBLETE SUFLETEASCA
Adăugat de : DUMNEZEU SA-L IERTE, 21 august 2015
FRUMOS SI EMOTIONANT COMUNICATUL POLITIEI ROMANE.ESTE SUBLINIATA LATURA DE NOBLETE SUFLETEASCA A ACEASTUI MARE OM.NU ORICINE ARE ACEASTA CALITATE DE...
Cezar
22 august 2015
AUTOSESIZARE pt AUTORITATI

Hai sa vedem, AUTOSESIZARE se numeste. Si functioneaza? Da si rezultate la noi in romanica? Nu sunt curios, doar eu. Vreo 24 milioane de romani, suntem. Nu vreau raspuns.... ci fapte. Scuze daca am pus pe cineva sa isi foloseasca creierul. RESPECT, DOMNULE '' DULAU'' .

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 21 August 2015
Stire din Eveniment : TRAFIC DE COȘMAR pe litoral
Pagina a fost generata in 1.4117 secunde