UPDATE. Preot găsit carbonizat într-o casă incendiată, în judeţul Constanţa

2133
UPDATE. Preot găsit carbonizat într-o casă incendiată, în judeţul Constanţa - incendiu-1643098978.jpg

Articole de la același autor

Echipele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au fost solicitate, luni noapte, 24 ianuarie, la ora 23.46, prin apel unic de urgență 112, pentru a interveni la un Incendiu izbucnit la o casa pe strada Crizantemei din localitatea Petroșani.

„Din primele momente s-au deplasat spre locul solicitării o autospecială de stingere din punctul temporar de stingere Valea Dacilor, precum şi o autospecială de stingere și un echipaj SMURD tip B din cadrul Gărzii 2 Chirnogeni. Incendiul se manifesta generalizat, la o casă de aproximativ 200 mp. Din păcate, în interiorul casei a fost găsită o persoană de sex masculin, decedată, carbonizată”, explică reprezentanţii ISU.

Potrivit acestora, intervenția s-a încheiat în jurul orei 4:35, cauza probabilă a incendiului fiind acțiunea intenționată.

Din primele informaţii, se pare că bărbatul carbonizat era preotul Ştefan Banciu, din localitate. La faţa locului, a fost găsită şi o femeie, care a fost asistată de către echipajul SMURD B, dar nu a fost transportată la spital. 
"Am aflat și noi cu stupoare și îndurerare de acest cumplit eveniment. Ne rugăm pentru sufletul părintelui adormit în acest tragic accident. Ne este foarte greu să credem că incendiul ar fi fost produs intenționat. Din datele noastre nu avea motive să facă așa ceva.Sperăm ca autoritățile să ne lămurească în scurt timp cine ar fi putut provoca incendiul", au transmis reprezentanţii Arhiepiscopiei Tomisului.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.4791 secunde