UPDATE / TRAGEDIE RUTIERĂ LA CONSTANȚA. Cel puțin doi morți. Descarcerarea intervine pentru salvarea altor victime

2003
1
UPDATE / TRAGEDIE RUTIERĂ LA CONSTANȚA. Cel puțin doi morți. Descarcerarea intervine pentru salvarea altor victime - files-1485340347.jpg

Articole de la același autor

Cu puțin timp în urmă un accident rutier a avut loc pe DN 22C în localitatea Ștefan cel Mare, jud. Constanța.
Pompierii ISU Dobrogea și cadre medicale ale SAJ Constanța au fost solicitate să intervină de urgență, in localitatea Ștefan cel Mare.


Două persoane au decedat, potrivit SAJ Constanța. Încă două persoane sunt încarcerate și se încearcă salvarea lor.


În accident au fost implicate două mașini: un Logan, un Opel și un tir. 




UPDATE  Reamintim că în urma accidentului rutier două persoane au decedat pe loc în urma impactului violent, un pacient se află intubat în spital, cu fractură deschisă la femur, gambă și un alt pacient se află în șoc hipovolemic, și de asemenea este intubat.


UPDATE  Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că din pricina unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme și un autotren, circulația pe DN22C Murfatlar – Cernavodă este oprită pe ambele sensuri în zona localității constănțene Ștefan cel Mare. Evenimentul s-a produs în jurul orei 12.00. Coada de mașini se întinde pe aproximativ 1 km. 


UPDATE  În accidentul teribil de circulație a fost implicat și un autoturism ce aparține Ministerului Apărării Naționale. La locul accidentului a ajuns și elicopterul SMURD pentru a prelua una dintre victimele aflate în viață. Persoanele vor fi transportate la spital.








 






 


Comentează știrea

jj
25 ianuarie 2017
j

reno, nu opel

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9003 secunde