UPDATE / Vânători italieni, în atenția polițiștilor din Constanța

170

Articole de la același autor

UPDATE /  Cei șapte italieni, cu vârste cuprinse între 25 și 76 de ani, au fost surprinși în flagrant, la vânătoare, pe fondul de vânătoare din localitatea Cotu Văii. Aceștia vânau ciocârlie de câmp, fără a respecta autorizația de vânătoare. Oamenii legii au percheziționat unitatea hotelieră din Saturn, unde erau cazați, unde au găsit, la un cetățean italian de 30 de ani, șapte arme și 561 de cartușe, calibru 12.

Respectivul individ a fost reținut și urmează să fie dus la instanță cu propunere de arestare preventivă.

Celelalte persoane sunt cercetate în stare de libertate pentru braconaj cinegetic și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

De asemenea, a fost verificată și un altă unitate hoteliră, din Cernavodă, unde au fost găsiți doi cetățeni italieni, de 50 și 53 de ani, rezidenți în România, bănuiți că organizau partide de vânătoare în zonele și pădurile din apropierea localității. La hotelul unde erau cazați bărbații au fost găsite 15 arme de vânătoare calibru 12, 20 și 28, peste 11.000 de cartușe și 610 ciocârlii de câmp. Aceștia sunt anchetați în libertate.



Mai mulți cetățeni italieni sunt anchetați de oamenii legii din Constanța, pentru partide ilegale de vânătoare organizate în județul Constanța. Potrivit unor surse apropiate anchetei, este vorba despre șapte italieni, care au ucis 560 de ciocârlii, în apropiere de Mangalia. Polițiștii au confiscat șapte puști și peste 500 de cartușe, iar cel care ar fi organizat partida a fost reținut, sub acuzația de nerespectare a regimului armelor și muniției.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3213 secunde