UPDATE. Vehicule și oameni prinși sub un POD pietonal prăbușit! Patru morți

111
UPDATE. Vehicule și oameni prinși sub un POD pietonal prăbușit! Patru morți - 18031516442503fiubridgecollapsee-1521185371.jpg

Articole recomandate

UPDATE: Cel puțin patru persoane au decedat după ce un pod pietonal s-a prăbușit, joi, în orașul american Miami, mai multe vehicule fiind prinse sub dărâmături, a declarat Dave Downey, șeful departamentului de pompieri din comitatul Miami-Dade, informează agenția de știri Reuters. 


xxx


Un pod pietonal s-a prăbușit, joi, în Miami, mai multe persoane și vehicule fiind prinse sub dărâmături. Autoritățile vorbesc despre moartea a cel puțin opt persoane.

Numeroase echipaje au intervenit pentru scoaterea victimelor de sub plăcile de beton. Nu se știe câți oameni sunt captivi între betoanele prăbușite. Echipele de salvare caută supraviețuitori. Cel mai probabil, numărul victimelor va crește, potrivit informațiilor recente

Podul pietonal fusese instalat sâmbătă, în cadrul unui proiect în valoare de 14,2 milioane de dolari. Pasarela nu era încă funcțională, urmând să fie inaugurată în 2019.

Autoritățile au confirmat moartea a cel puțin o persoană. Încă opt persoane au fost transportate în stare gravă la spital.

Compania FIGG, care a construit podul pietonal, s-a declarat "șocată" de prăbușirea structurii de 950 de tone, exprimând regret pentru acest eveniment "tragic".



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3619 secunde