Video UPDATE. VIDEO. ALERTĂ în zona Casei de Cultură. BAGAJ SUSPECT verificat de pirotehniști

1278
UPDATE. VIDEO. ALERTĂ în zona Casei de Cultură. BAGAJ SUSPECT verificat de pirotehniști - e547a52e1d024ffca369f2412e5af9ff-1658752178.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii constănțeni au fost alertați, în după amiaza zilei de luni, 25 iulie, de faptul că în fața unei sucursale bancare din zona Casei de Cultură din municipiul Constanța, de pe strada 1 Decembrie 1918, se află un geamantan suspect. La fața locului s-au deplasat pirotehniștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județeană Constanța, cu tehnica din dotare, pentru evaluarea riscurilor. De asemenea, traficul în zonă a fost blocat pe timpul verificărilor.

Din primele informații, se pare că o persoană și-ar fi uitat bagajul în fața unității bancare. 



UPDATE
Astăzi, în jurul orei 14.00, polițiștii Secției 3 au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, în fața unei bănci de pe bulevardul 1 Decembrie 1918 din municipiul Constanța, se află un bagaj de tip troler.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, pentru asigurarea perimetrului de siguranță, și specialiști pirotehniști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, în vederea desfășurării activităților specifice.

În urma examinării bagajului s-a constatat faptul că nu prezintă elemente de interes pirotehnic.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.7238 secunde