Urmărire cu focuri de armă, la Cumpăna!

1824
Urmărire cu focuri de armă, la Cumpăna! - 96f287bc9a7ba8a20b83e00f513ed544.jpg
Focuri de armă s-au auzit, duminică seară, pe străzile din Cumpăna. Polițiștii din localitate au încercat să oprească un autoturism în trafic, dar pentru că acesta nu a oprit au trecut la urmărirea sa. A fost nevoie de ajutorul polițiștilor de la Rutieră pentru ca indivizii să fie prinși, autoturismul cu care se deplasau fiind blocat în trafic, în localitatea Eforie Nord.

Duminică seara, în jurul orei 20,30, polițiștii din Cumpăna au încercat să oprească un autoturism de culoare albă, cu numere de înmatriculare emise de autoritățile italiene, care se deplasa pe strada Daciei, din localitate.
Numai că șoferul nu a oprit ci, dimpotrivă, a apăsat pedala de accelerație. Polițiștii au plecat în urmărirea mașinii, efectuând un foc de armă în plan vertical, iar atunci când autoturismul urmărit a ieșit din localitate și s-a îndreptat spre malul Canalului Dunăre - Marea Neagră, oamenii legii au mai tras șapte focuri de armă în direcția autoturismului.
Cei doi suspecți care se aflau în mașină nu au fost convinși nici în ruptul capului să se dea bătuți, ei luând-o pe drumul care duce spre Valu lui Traian.
Polițiștii de la Cumpăna au solicitat ajutorul colegilor lor de la Serviciul Poliției Rutiere. Așa se face că, ulterior, autoturismul a fost reperat pe raza orașului Constanța, dar, când s-a încercat oprirea lui, indivizii au încercat din nou să-și piardă urma.
Polițiștii de la Rutieră i-au urmărit pe indivizi și au reușit blocarea mașinii în care se aflau pe raza localității Eforie Nord.
Cele două persoane aflate în autoturismul care i-a alergat pe oamenii legii constănțeni au fost identificate în persoana lui Dragoș Nacu, de 25 de ani, care, deși nu avea permis de conducere se afla la volan, și Gheorghe Laurențiu Bejinaru, de 35 de ani, proprietarul autoturismului, care se afla în partea dreapta față, ambii din localitatea Cumpăna.
La verificarea autoturismului, în portbagajul său au fost găsite nouă bidoane din plastic, cu capacitatea de 30 de litri fiecare, fără conținut și cu miros specific de combustibil, un prelungitor de culoare portocalie pentru conectare la curent electric, o funie, o găleată cu bidoane din plastic de doi litri, decupate în formă de pâlnie, precum și o pâlnie metalică.
Cei doi indivizi sunt cercetați în stare de libertate, primul pentru comiterea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană ce nu posedă permis de conducere, iar cel de-al doilea pentru încredințare cu știință a unui autovehicul pe drumurile publice unei persoane care nu posedă permis de conducere.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2983 secunde