Urmărire pe plajă pentru prinderea unui hoț. A jefuit un întreg hotel

372

Articole de la același autor

Un bărbat de 32 de ani a fost autorul unui furt de proporții, noaptea trecută, din hotelul Amiral din stațiunea Mamaia. 

Polițiștii stațiunii Mamaia au fost sesizați de către un turist, cazat în hotelul de patru stele Amiral, cu privire la faptul că cineva a pătruns în camera sa, lăsată nesupravegheată, și a furat 1.300 de lei, care se aflau într-o poșetă. 

Oamenii legii, deplasați la fața locului, au observat un bărbat care avea în spate un rucsac și care se îndrepta grăbit către ieșirea din hotel. Polițiștii l-au somat pentru a se opri, moment în care bărbatul a luat-o la fugă spre plajă. După o urmărire ca în filme, bărbatul a fost imobilizat și identificat ca fiind Viorel C., de 32 de ani, din Turnu Măgurele. 

În rucsac au fost găsite o pereche de mănuși, un spray iritant lacrimogen, două telefoane mobile de ultimă generație, trei inele de damă, două lănțișoare și două brățări de aur, suma de 500 de euro și 8.000 de lei. În timp ce polițiștii cercetau la fața locului, un alt turist, cazat în același hotel a sesizat polițiștii cu privire la faptul că, în cursul nopții i-a fost furată din cameră suma de 700 de lei. 

Bărbatul a fost condus la sediul Biroului de Poliție pentru Stațiunea Mamaia în vederea continuării cercetărilor și stabilirii întregii activități infracționale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5133 secunde