Urmărit general, prins în timp ce voia să plece din țară, la Vama Veche

211
Urmărit general, prins în timp ce voia să plece din țară, la Vama Veche - urmarit-1511196909.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vama-Veche au depistat și predat autorităților competente un cetățean român, urmărit general, care avea de executat o pedeapsă privativă de libertate de 4 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la evaziune fiscală în formă continuată.

Totul s-a întâmplat în urmă cu două zile, în jurul orei 9.30. Bărbatul, în vârstă de 39 de ani, domiciliat în județul Prahova, era pasager într-un autoturism marca Volkswagen Passat, având dorința de a părăsi țara.

Cu ocazia efectuării controlului specific, polițiștii de frontieră au constatat că bărbatul figura în bazele de date ca fiind urmărit în vederea arestării, alertă introdusă de autoritățile române. Persoana în cauză era căutată în vederea executării unei pedepse de 4 ani cu închisoarea, pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la evaziune fiscală în formă continuată.

Polițiștii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei bărbatului, acesta fiind predat către Penitenciarul Poarta Albă-Constanța, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5765 secunde