Urmărit internațional pentru trafic de persoane, prins la Mangalia

1411
Un tânăr din Mangalia dat în urmărire internațională de către autoritățile din Spania pentru trafic de ființe umane a fost prins de polițiști la locuința sa din Mangalia, pe numele bărbatului existând un mandat european de arestare.
Potrivit anchetatorilor, Memet Erol, în vârstă de 25 de ani, a fost reținut, marți, de către polițiștii Serviciului Investigații Criminale.
Pe numele său, Judecătoria de Instrucție Carlet - Valencia emisese, la data de 1 octombrie 2008, un mandat european de arestare pentru trafic de ființe umane.
Erol este acuzat că, în perioada 2007 - 2008, a racolat mai multe tinere din Mangalia, pe care le-a dus în Spania pentru a se prostitua.
Fapta lui este pedepsită de Codul Penal spaniol cu închisoare de până la patru ani, iar în România pedeapsa pentru o astfel de infracțiune este închisoare de până la 15 ani.
Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța a dispus reținerea lui Memet Erol în baza unei ordonanțe pentru 24 de ore.
Tânărul a fost dus în arestul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, iar ieri a fost prezentat la Curtea de Apel Constanța cu propunerea de arestare preventivă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9104 secunde