Urmărit internațional, prins într-o cafenea

187
Urmărit internațional, prins într-o cafenea - ddd-1579178598.jpg

Articole recomandate

Un bărbat dat în urmărire internațională după ce ar fi cumpărat în leasing din Germania două mașini în valoare totală de 100.000 de euro, fără ca ulterior să mai plătească ratele, a fost depistat de polițiști într-o cafenea situată în apropierea instanțelor de judecată din Alba Iulia, fiind reținut.

"Un bărbat din Alba Iulia, pe numele căruia autoritățile germane au emis un mandat european de arestare, pentru comiterea de infracțiuni de înșelăciune, a fost depistat de polițiștii din Alba, cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională al Poliției Române", se arată într-un comunicat transmis, joi, Agerpres, de către Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Alba.

Pe numele bărbatului în vârstă de 39 de ani, autoritățile judiciare din Germania au emis un mandat european de arestare, fiind bănuit de comiterea de infracțiuni de înșelăciune la achiziționarea, în leasing, a unor mașini de lux. Cele două mașini au fost identificate în septembrie 2018 în Alba Iulia. Autoturismele au fost indisponibilizate pentru a fi predate autorităților din Germania.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, apoi Curții de Apel Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5403 secunde