Urmărit pentru omor în Germania, prins la Constanța

319
Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța au dispus, ieri, reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui bărbat din Constanța dat în urmărire internațională.
Potrivit anchetatorilor, Serafetin Iașar, de 33 de ani, din Constanța, era dat în urmărire internațională după ce Tribunalul Districtual Hamburg din Germania a emis la data de 11 aprilie 2008 un mandat european de arestare, pentru comiterea infracțiunilor de omor și vătămare corporală gravă.
Oamenii legii susțin că el este suspectat că, la data de 21 martie 2008, a lovit în mod repetat, în fața unui restaurant din localitatea Hamburg, un cetățean german care, din cauza leziunilor suferite, a decedat la scurt timp.
După ce a fost identificat de polițiștii din Constanța, Serafetin a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel, care a dispus reținerea lui pe o perioadă de 24 de ore.
În cursul zilei de astăzi, el urmează să fie prezentat cu propunere de arestare preventivă Curții de Apel Constanța, conform prevederilor legii privind cooperarea judiciară internațională în materie penală.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.6451 secunde