Vă scuipă, vă înjură și vă lasă fără portofele!

1054
7

Articole de la același autor

A venit vara, iar șuții au început deja să-și facă simțită prezența în mijloacele de transport în comun, fie că este vorba de autobuzele RATC sau de microbuzele firmelor private. Iar câteva secunde le sunt suficiente pentru a sustrage portofelul sau telefonul mobil, din poșetă sau buzunar. 

Polițiștii fac publice fotografiile a doi dintre hoții din buzunare care acționează în municipiul Constanța. Aceștia, asemenea colegilor infractori, și-au divizat teritoriul și acționează cu preponderență pe o singură linie de transport.

"Nu putem să le facem publice numele, dar fotografiile da, pentru ca locuitorii Constanței să fie prevăzători și să-și păzească bunurile", ne-a declarat agentul șef principal Cătălin Ologu, din cadrul Compartimentului Furturi din Buzunare, Poliția municipiului Constanța.

Veteranul de pe autobuzul 40

Este unul dintre veteranii hoților din buzunare (Foto1) și a avut succes, până în prezent, în această "carieră" pentru că nimic din înfățișarea lui nu atrage atenția călătorilor din mijloacele de transport în comun. Potrivit oamenilor legii, acționează în principal în autobuzele 40 și 43 și nu se lăcomește. Dacă a reușit să buzunărească un călător, se retrage în ziua respectivă, urmând să revină "la muncă" în zilele următoare. Nu atrage atenția asupra lui și pentru că dă impresia de persoană liniștită.

Scandalagii din autobuzul 48

Nu același lucru se poate spune despre șuții care acționează în autobuzele de pe traseul 48. Individul prezentat în foto2 este unul dintre ei; în general acționează împreună cu încă doi sau trei bărbați, sunt violenți, gălăgioși și dacă sunt deconspirați de vreunul dintre călători scuipă, înjură și fac tărăboi.

Atenție la buzunare în microbuze!

De câteva luni, s-a întețit numărul de furturi din buzunare în microbuze, chiar dacă hoții trebuie să plătească un leu sau doi, prețul unui bilet.

"Hoții profită că spațiul este mai mic decât în autobuz. Sunt camere de luat vederi, dar au învățat unde sunt și le acoperă cu mâna", a afirmat agentul șef principal Cătălin Ologu.

Cele mai multe furturi au fost semnalate pe microbuzele 302 și 312, dar odată cu venirea verii, se așteptă ca hoții să-și concentreze atenția asupra microbuzelor care merg spre și dinspre Satul de Vacanță.

Comentează știrea

paraipan
31 mai 2013
unde sunt?

si v-a intrbati unde sunt ? in cartierul faimos H. Coanda acolo unde stau toti suti,pestii,curvele,vanzatorii de tigari de prin tomis 3 ,cine a avut ideia si cine a aplicat-o sa nu le mai moara multi inainte(ptr. vicele stan si primarele mazare)mincai-ar viemiide vii!

Tila
31 mai 2013
Gramatica

Sa nu mai scrii pentru ca esti ' praf ' la gramatica .

Răspuns la: unde sunt?
Adăugat de : paraipan, 31 mai 2013
si v-a intrbati unde sunt ? in cartierul faimos H. Coanda acolo unde stau toti suti,pestii,curvele,vanzatorii de tigari de prin tomis 3 ,cine a avut...
paraipan
31 mai 2013
asa este!

sunt praf la gramatica dar sunt bun poate la alceva ! vrei sa afli ?

Miruna
31 mai 2013
nu stiu ce anume nu va convine de tot scrieti articole,faceti reportaje sau scrieti comentarii pe net;))

ati votat mazare,aveti mazare..eu in ce ma priveste ,nu am simt cu nimic vinovata deoarece nu l-am votat pe mazare iar parintii si bunicii mei nu mai locuiesc in CTA..Insa toti cei care se plang si s-au plans si vaicarit pe net ,pe strada ,intre prieteni sau aiurea dar nu au mers la vot sa voteze unul mai putin rau ca mazare sau sa isi convinga parintii,buncii ,unchii,matusile,sau strabunicii ,acesti batrani care voteaza ca naucii pe mazare..toti astia sunt vinovati si ne meritam soarta plina de mazare imputita si drogata si subordonatii lui care nu fac mai NIMIC.In schimb ne sfideaza total si ne vor jupui cu noi tarife uriase la apa si intretinere si noi biruri si taxe cat vor putea.hotii si crininalitatea ,alta problema aflata in vizorul politiei locale, alta institutie aflata in subordinea primariei lui mazare...dar vb degeaba,de 12 ani constantenii sunt mioritici tipici si masochisti rau,isi aleg si realeg proprii calai cu multa tenacitate :))

Răspuns la: unde sunt?
Adăugat de : paraipan, 31 mai 2013
si v-a intrbati unde sunt ? in cartierul faimos H. Coanda acolo unde stau toti suti,pestii,curvele,vanzatorii de tigari de prin tomis 3 ,cine a avut...
Gok
31 mai 2013
Taxa de protectie

Aloooo DNA-ule, ia vezi tu unde se duc banii pentru taxa de protectie, ca nu prea se vede protecti, in orasul condus de pastie,. Nu cumva are loc o deturnare de fonduri in alt scop gen videoclipuri , care alegorice sau mai stiu eu ce???? DNA-ule acum un an si ceva ati fost numiti "slugoii lui Basescu", acum va rog eu faceti lumina cu taxa de ptrotectie si fi-ti slugoii lui Ponta dar arestati-l pe pastaie, ca si-a batut joc de oras, suti, pesti curve, mizerie, haos si multe sensuri giratrii ce nu-si au rostul dora sa ingreuneze traficul, care sunt amplasate in sensul intereselor personale si de grup...

varul lui Mazare
31 mai 2013
ati votat ajutoare pe care oricum le primeati chiar daca era altul primar

Mazare este inca primar pentru ca nu ati mers la vot ,desteptilor ! Acum avem primar al statiunii Mamaia si nu al mun.Constanta unde isi face de cap mafia din primarie !

Alex
31 mai 2013
chiar ca, unde sunt ?

eu stau pe murelor, aproape de h.coanda. desi nu consider o idee buna acel proiect, mereu circul dupa 9, 10 seara cu 44 si nu se ia nimeni de mine, iar dupa 12, 1 noaptea e liniste. da, sunt tigani care stau la colt de strada, dar nu s'au luat de mine sau ceva. si nu am trecut numai o data, la ore d'astea tarzii. nu aud manele in toiul noptii, nimic. De unde esti tu atat de sigur ca toti pestii si toate curvele din cta s'au mutat in h.c. ?

Articole pe aceeași temă

Luni, 21 Ianuarie 2013
Stire din Eveniment : Cum să prevenim furturile
Joi, 13 Decembrie 2012
Stire din Eveniment : Cum să evitați furturile
Pagina a fost generata in 0.5389 secunde