VESTEA ZILEI! Cristian Borcea, eliberat condiționat

943
VESTEA ZILEI! Cristian Borcea, eliberat condiționat - 77826844-1507121395.jpg

Articole recomandate

Cristian Borcea este eliberat condiționat! Decizia luată de magistrații Judecătoriei sectorului 4 nu este definitivă, și poate fi contestată în termen de 3 zile, anunță realitatea.net


Redăm comunicatul oficial.

"Admite cererea de liberare condiționată formulată de petentul condamnat BORCEA CRISTIAN. Dispune liberarea condiționată a condamnatului de sub puterea mandatului de executare a pedepsei închisorii nr. 429/2014 emis de Tribunalul București în baza sentinței penale nr. 238/2012. Pune în vedere condamnatului dispozițiile art. 104 Cod penal, privind revocarea liberării condiționate. Cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Măsura dispusă se comunică Administrației locului de deținere a inculpatului. Cu drept de contestație în termen de 3 zile de la comunicare. Pronunțată în ședință publică azi, 4.10.2017".

Avocata lui Cristi Borcea a amintit în fața instanței că fostul lider dinamovist a adus suficiente dovezi de reintegrare socială. A efectuat ore de munca in folosul comunitatii și a spalat chiar si podelele din închisoare. Avocata a mai precizat că Borcea a urmat și peste 130 de programe de reintegrare socială.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1442 secunde