Vești de ultimă oră despre copilul de doi ani scos din fântână după 11 ore

198
Vești de ultimă oră despre copilul de doi ani scos din fântână după 11 ore - copilulcareacazutinputesteintros-1493323407.jpg

Articole recomandate

Copilul de doi ani, care a căzut într-un puț din județul Teleorman și a fost scos după 11 ore, a putut fi detubat joi și acum respiră spontan, a anunțat purtătorul de cuvânt al Spitalului Grigore Alexandrescu, Raluca Alexandru.

Copilul scos din puț este într-o stare mai bună și a putut fi detubat de medici. Mai mult, micuțul de aproape doi ani respiră spontan și urmărește cu privirea obiectele care îi sunt arătate.

"A dat semne că vrea să respire singur și a fost detubat. Colegii mei spun că respiră spontan, deocamdată. Este bine, este sub ușoară sedare. Pare că își coordonează niște mișcări, că urmărește cu privirea. El este mic, a fost și foarte mult sedat", a afirmat purtătorul de cuvânt al Spitalului "Grigore Alexandrescu", medicul Raluca Alexandru.

Raluca Alexandru a spus că nu se poate exprima în prezent o opinie din punct de vedere neurologic, însă după primele semne se pare că cel mic este în regulă.

Într-un moment de neatenție, un băiețel în vârstă de un an și opt luni a alunecat în fântâna din curtea casei la o adâncime de 16 metri. După mai bine de 11 ore, salvatorii au reușit să scoată copilul din puț cu ajutorul unor tije metalice.

Acesta a fost transportat cu un elicopter SMURD la Spitalul Grigore Alexandrescu din București, unde se află în continuare internat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.037 secunde