Vești de ultimă oră despre Mario Iorgulescu

462
Vești de ultimă oră despre Mario Iorgulescu - img22c7d-1568369523.jpg

Articole recomandate

Au trecut cinci zile de la accidentul provocat de Mario Iorgulescu, în care un tânăr de 24 de ani a murit. Fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, se află în continuare în secția de Terapie Intensivă a Spitalului Elias.

Reprezentanții spitalului au oferit vineri detalii despre evoluția stării de sănătate a acestuia. Potrivit lor, acesta va rămâne sub tratament, deoarece posibilitatea unei evoluții nefavorabile se menține, iar unele contuzii se refac lent.

"Referitor la starea de sănătate a pacientului Mario lorgulescu, internat în spitalul Elias, facem urmatoarele precizări: Contuzia pulmonară are o evoluție lent favorabilă, cu ameliorarea parametrilor respiratori și scăderea consecutivă a necesarului de asistare ventilatorie. Leziunile peretelui toracic sunt încă în perioada de consolidare, necesitând repaus și anestezie intravenoasă. Anastomozele digestive consecutive rezecțiilor impuse de leziunile intestinale sunt de asemenea în perioada de vindecare, dar riscul de fistulă anastomotică persistă", au comunicat medicii de la Spitalul Elias.


Rezultatele finale au arătat că Mario Iorgulescu a avut o alcoolemie de 1,96 g/l alcool pur în sânge și consumase cocaină, în momentul în care a provocat accidentul mortal.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8074 secunde