Victime colaterale în cazul asistentei dispărute

805
Victime colaterale în cazul asistentei dispărute - 3c1a34c51ea56b080214e87150af49bb.jpg

Articole de la același autor

Asistenta din Constanța care a dispărut de trei zile face victime colaterale. Polițistul care a oprit-o în trafic și care a văzut-o cum se dă jos din mașină și o ia la fugă este cercetat de superiori.
Adjunctul șefului IPJ Constanța, comisarul șef Adrian Rapotan, spune că polițistul Cristian Zbenghea va fi cercetat pentru neglijență în serviciu. El spune că, în momentul în care polițistul a văzut-o pe Luminița Magdalena Călin, de 37 de ani, că țipa iar apoi a luat-o la fugă, trebuia să se ducă după ea și să cheme o ambulanță pentru un consult de psihiatrie. În schimb, omul legii a lăsat-o în pace iar femeia a fugit pe câmp. De atunci, tânăra este de negăsit iar familia ei este disperată.
Fratele acesteia, Florin Vasile îl găsește și el vinovat pe polițistul Zbenghea și a spus că va depune plângere împotriva lui. În plus, el a anunțat că oferă 5.000 de euro recompensă celui care o găsește pe sora lui.
Luminița Magdalena Călin a lucrat ca asistent universitar la ASE București, însă a fost dată afară din cauza absențelor de la serviciu. Ultima oară a fost văzută de oamenii legii în urmă cu trei zile, când au vrut să o oprească în trafic, între localitățile Nicolae Bălcescu și Stupina. Femeia se afla la volanul unui Peugeot și, în loc să frâneze, când polițiștii i-au făcut semn, ea a trecut ca fulgerul pe lângă ei și și-a continuat goana nebună. Polițiștii au sărit în mașină și au pornit după ea. Au reușit să ajungă din urmă mașina abia în Stupina, însă femeia a început să țipe și a luat-o la fugă pe câmp.
Familia tinerei este disperată și a căutat-o chiar și cu un elicopter care a survolat zona unde a dispărut, însă nici urmă de Luminița Călin. Rudele tinerei se tem ca nu cumva tânăra să fi recurs la vreun gest necugetat deoarece, de ceva timp, ea se afla într-o stare depresivă după ce, în urmă cu trei ani divorțase iar la scurt timp i-a murit și tatăl.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 15 Decembrie 2010
Stire din Eveniment : Un tată disperat își caută fiica!
Miercuri, 15 Decembrie 2010
Stire din Eveniment : Tânără dată dispărută, la Cumpăna
Pagina a fost generata in 3.0881 secunde