Video VIDEO / Accident în miez de noapte: mașină de poliție și Uber implicate

964
VIDEO / Accident în miez de noapte: mașină de poliție și Uber implicate - 20b44136589a45368c883fd34c57d4fc-1612856169.jpg

Articole de la același autor

Un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme a avut loc, în noaptea de luni spre marți, 8 spre 9 februarie, puțin după miezul nopții, în Tomis III, la intersecția Bulevardului Tomis cu strada Soveja.


Din primele informații au fost implicate o mașină de poliție și un autoturism care efectuează ride sharing, Uber. Două persoane au fost rănite, spun martorii.


Martorii la accident spun că autoturismul implicat în accident nu a dat prioritate mașinii de poliție, care ar fi avut semnalele acustice și luminoase în funcțiune.


Ce spun reprezentanţii IPJ Constanţa


Astăzi, în jurul orei 00.00, am fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe strada Soveja din municipiul Constanța.


Din primele informații, impactul s-a produs între o autospecială de poliție, care se deplasa în misiune, având semnalele acustice și luminoase în funcțiune, și un autoturism, care se deplasa dinspre bulevardul Aurel Vlaicu către Alexandru Lăpușneanu. 


În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a polițistului din dreapta, precum și a unui pasager din autoturism.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 20 Ianuarie 2021
Stire din Eveniment : VIDEO / Accident grav, la Constanţa
Pagina a fost generata in 0.4344 secunde