Video VIDEO. ACCIDENT MORTAL, în Ovidiu. Momentul când este lovit pietonul, surprins de camerele de supraveghere video

6048
VIDEO. ACCIDENT MORTAL, în Ovidiu. Momentul când este lovit pietonul, surprins de camerele de supraveghere video - x-accident-ovidiu-pieton1-1690274428.jpg
Tragedie pe DN 2A, în interiorul localității Ovidiu: un bărbat de 63 de ani, care traversa strada regulamentar, pe trecerea de pietoni, a murit după ce a fost luat pe capotă de un autoturism. Teribilul accident a avut loc în dimineața zilei de luni, 24 iulie, iar o cameră video de supraveghere montată în zonă a surprins momentul accidentului, iar imaginile au fost făcute publice, ulterior, pe un grup de Facebook.

În imagini se poate vedea cum autoturismul nu a încetinit la trecerea de pietoni, ba chiar nici după ce l-a lovit pe pieton, șoferul continuând să ruleze, ulterior fiind cât pe ce să intre într-un alt autoturism care venea din sens opus.

Referitor la incidentul tragic, polițiștii au precizat: „Luni, 24 iulie, în jurul orei 9.40, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că pe DN 2A, în orașul Ovidiu, s-a produs un accident rutier. Oamenii legii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 24 de ani, ar fi surprins și accidentat un bărbat, de 63 de ani, care ar fi traversat strada pe marcajul pietonal. În urma accidentului rutier, a rezultat decesul la fața locului al bărbatului de 63 de ani. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”.

Reamintim că la fața locului au ajuns, în urma accidentului un echipaj SMURD și unul de la Serviciul de Ambulanță Constanța. În ciuda manevrelor de resuscitare efectuate, cadrele medicale nu au mai putut decât să declare decesul victimei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2028 secunde