Video VIDEO. BĂTAIE CU PUMNI ȘI PICIOARE, ÎNTRE DOUĂ ELEVE, CHIAR ÎN FAȚA ȘCOLII

1937
1
VIDEO. BĂTAIE CU PUMNI ȘI PICIOARE, ÎNTRE DOUĂ ELEVE, CHIAR ÎN FAȚA ȘCOLII - bataieeleve51220500-1485684798.jpg

Articole recomandate

Două eleve s-au bătut în fața unei școli din județul Botoșani. Revoltător este faptul că, în loc să intervină pentru a le despărți, colegii se amuză și le filmează cu un telefon mobil. Imaginile au fost publicate pe Internet de unul dintre aceștia.

Pe imagini se poate vedea cum fetele mai întâi se ceartă, iar la un moment dat una dintre acestea o lovește pe cealaltă cu palma peste față. Acesta a fost momentul în care adolescentele s-au luat de păr și s-au trântit în zăpadă, unde au continuat să se lovească. După ce se lovesc pe unde se apucă, fetele se ridică și continuă să dea cu picioarele una în alta, scrie libertatea.ro.

O colegă intervine într-un final, în timp ce alți elevi se amuză, făcând comentarii obscene.

Despre incident a aflat și conducerea liceului "Nicolae Bălcescu", unde învață cele două eleve, în clasa a X-a. Bătaia a avut loc pe un drum din apropierea unității de învățământ, scrie romaniatv.net



Comentează știrea

Uimirea
29 ianuarie 2017
Ce am semanat timp de 27 ani, acum culegem ?!

Educatia este egala cu zero, atat de partea : parintilor si a scolii ! Rafuiala dintre parinti si cadrele didactice, dintre elevi si parinti si dintre elevi si cadrele didactice, unde s-a ajuns? Nicãieri! Cand relatia are sa se puna in ordine intre componentele amintite mai sus, adica fetele si baietii vor:învata, respecta pãrintii , cadrele didactice si colegii ?! Atunci situatia are sa se schimbe, respectul fata de scoala, parinti, scoala, succesele / reusitele scolare ale elevilor/copiilor nostri / vostri vor fi allele, decat cele actuale care nu prea fac cinste nici unei parti : elevi, parinti si scoala ! Oameni, români buni, atentie la neatentie, ca cei interesati sunt cu ochii pe : români si România , pentru a distruge invatamantul românesc, învrajbirea / ura dintre generatii si degradarea vietii fiecaruia / tuturor !

Pagina a fost generata in 1.1989 secunde