Video VIDEO - Ce nenorocire! Incendiu la Terapie Intensivă, 10 morți!

2945
VIDEO - Ce nenorocire! Incendiu la Terapie Intensivă, 10 morți! - here-1605377336.jpg

Articole de la același autor

Un incendiu a izbucnit, sâmbătă, în secția ATI COVID Piatra-Neamț în timp ce înauntru se aflau 15 pacienți în stare critică, ventilați mecanic. În secţia ATI a Spitalului COVID erau 15 internati, dintre care 10 au murit. La fața locului au fost identificate 7 victime: 6 pacienţi decedaţi şi medicul de gardă, care a suferit arsuri de gradul II și III pe 80% din suprafața corporală, potrivit Antena3. Ulterior, au mai fost găsiți incă 3 pacienți.


Incendiul s-a produs la Spitalul Clinic Județean de Urgență Piatra Neamț, secția ATI, etajul 2, unde erau internați 8 pacienți. Acesta se manifestă cu flacără deschisă si degajări de fum. Forțe MAI intervin pentru localizarea și lichidarea incendiului. Au fost evacuați 5 pacienți iar 3 sunt în curs de evacuare. 
"Incendiul este în procedură de evaluare și lichidare. Sunt acolo toate echipele de la ISU Neamț (...) Nu se poate intra acolo sus”, a declarat prefectul județului Neamț.


La locul incendiului se deplasează 23 de subofițeri cu mai multe autoutilitare. Potrivit ISU, incendiul a fost anunțat sâmbătă, în jurul orei 19. Pompierii acționează cu 5 autospeciale de stingere și 1 autoscară. Pentru identificarea eventualelor Intervenția se desfășoară la pavilionul nou. A fost activat Planul Roșu de Intervenție. Potrivit ultimelor informaţii, pacienții care și-au pierdut viața erau intubați, cu saturaţia de oxigen foarte scăzută. Focul a izbucnit inițial în apropierea secţiei ATI și apoi s-a extins.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7762 secunde