Video VIDEO. Cum ajung șoferii pietoni, pe Autostrada București Constanța

115
1
VIDEO. Cum ajung șoferii pietoni, pe Autostrada București Constanța - untitled-1471769254.jpg
Viteza excesivă, nerespectarea distantenței legale față de autovehiculul din față și depășirea neregulamentară reprezintă principalele cauze ale evenimentelor rutiere de pe autostradă, afirmă oamenii legii. 20 de conducători auto care nu au respectat limita legală de viteză au fost depistați de polițiști, cu o autospecială neinscripționată, dotată cu aparat radar, în urma unei acțiuni pe Autostrada București-Constanța. 12 dintre aceștia au rămas fără permis pentru 90 de zile, întrucât au depășit viteza legală cu mai mult de 50 de km/h.


De asemenea, astăzi, pe autostrada A3 Turda – Borș, polițiștii au depistat un bărbat, de 28 de ani, care conducea cu viteza de 225 km/h. Acesta a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 1.125 de lei, totodată, fiindu-i reținut permisul de conducere pentru 90 de zile.



Comentează știrea

Io
22 august 2016
Reguli

Aștept sa văd amenzi si ptr cei care ocupa banda 2 , exemplu Vito in video, forțându-i pe ceilalți sa se apropie "periculos" de ei sau dându-le semnale luminoase. Autostrada e drum de viteza. 130 km/ora nu este viteza! Sa folosească autostrada cine știe S-o folosească cine nu sa mearga pe drumul vechi!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1542 secunde