Video VIDEO / Două hoațe care furaseră un rucsac, prinse de politiștii locali

301

Articole de la același autor

Două hoațe au fost prinse astăzi în stațiunea Mamaia de către polițiștii din cadrul Direcției Generale Politia Locală Constanța. Acestea au furat un rucsac de pe plaja din Mamaia.


Astăzi, 23.08.2018, în jurul orei 13.20, un echipaj al  Direcției Generale Politia Locală Constanța aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu în Statiunea Mamaia a observat două persoane de sex feminin care se deplasau în fugă, iar la vederea echipajului de poliție locala au schimbat brusc directia de deplasare. 


Avand în vedere acest comportament suspect și agitația persoanelor în cauză, politistii locali au procedat la  interceptarea persoanelor constatând faptul că acestea au sustras un rucsac cu bunuri apartinând altei persoane, de pe plaja.
In urma verificarilor efectuate a fost identificată persoana pagubită. 


Persoanele suspecte,una în vârsta de 27 de ani, din Piatra Neamț și cealaltă în vârstă de 21 de ani, din București  împreună cu bunurile găsite asupra lor au fost predate  Politiei Statiunii Mamaia in vederea continuarii cercetarii pentru infracțiunea de "Furt"prevăzută de art.228 C.Pen.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9207 secunde