Video VIDEO. Fiul lui Micula și prietenii săi, curse ilegale cu mașini și focuri de armă

779
VIDEO. Fiul lui Micula și prietenii săi, curse ilegale cu mașini și focuri de armă - 974x46820633700-1551777257.jpg

Articole recomandate

Fiul omului de afaceri Viorel Micula și prietenii săi s-au filmat în timp ce făceau curse de mașini și trageri, cu o pușcă de airsoft AK-47, scrie realitatea.net


Victor Micula, fiul milionarului Viorel Micula, împreună cu mai mulți tineri, printre care și milionarul sătmărean Ovidiu Pop, patronul unei mari companii de jocuri IT, sau Victor Halacu, alias Gaju Kyd, cunoscut vlogger și proprietar al unui atelier de tunning, s-au filmat în timp ce făceau curse de mașini la viteze amețitoare, pe centura Oradea, scrie Adevarul.ro.

Interesant este că detaliile despre aventurile tinerilor au fost făcute publice chiar de ei, pe rețelele sociale.

Tinerii s-au filmat în timp ce făceau drifturi în parcarea ERA Shopping Park și în sensuri giratorii, dar și în timp ce goneau cu viteză pe Centura Oradea. Aceștia nu au ezitat să imortalizeze și momentele în care trag o mitralieră de airsoft AK-47 într-o hală părăsită, dar și pe unul unul din pasajele supraterane de pe Centura Oradea, notează și bihon.ro.

"Îs aproape surd și stau într-un Ferrari cu chestia asta în brațe (mitralieră AK-47)", spune Virgil într-una dintre filmări.


Aceștia și-au etalat bolizii chiar și în centrul orașului, pe pietonala Alecsandri și în Piața Unirii chiar dacă în ambele locații este interzis accesul auto.

După cum a spus Halacu în înregistrare, sunt doar scene brute dintr-un film pe care urmează să-l posteze și care se va numi GTA Real Life - "Mafioții din Oradea", dezvăluind și secvențe video imortalizate pe un aparat fotografic, în care este "împușcat" cu respectivul AK-47 pentru că "am vrut să fur banii și arma".

Înregistrarea, postată duminică seara pe contul "Gaju Kyd", a fost ștearsă, luni după-amiaza. Polițiștii s-au sesizat deja.

"În urma apariției filmării în mediul online, polițiștii bihoreni s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere ilegală de arme și întrecere ilegală de mașini și efectuează cercetări. În funcție de rezultatele acestora, se vor dispune măsurile legale în consecință", a declarat comisar IPJ Bihor, Alina Dinu. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 05 Martie 2019
Stire din Eveniment : Dosar penal pentru un hanorac furat
Pagina a fost generata in 2.0733 secunde