Video Video. Fiul unui mogul, aventuri pe litoral. A sărit în mare direct din elicopter!

625
2
Video. Fiul unui mogul, aventuri pe litoral.  A sărit în mare direct din elicopter! - untitled-1440316479.jpg
Victoraș Micula, fiul milionarului Viorel Micula, șochează cu o nouă extravaganță. La finalul săptămânii, tânărul a mers la Mamaia cu elicopterul personal, pe care l-a folosit pe post de trambulină.


Victoraș a sărit îmbrăcat în apa mării de la câțiva metri înălțime, direct din aparatul de zbor. După ce a înotat, tânărul a mers apoi într-un club de pe litoral.


După ce s-a distrat cu prietenii săi și câteva fete, Micula junior ar fi achitat o notă de plata de peste 20.000 de lei.

Anul trecut, el nu a reușit să ia examenul de bacalaureat, deși declara că s-a pregătit temeinic, scrie protv.ro


Comentează știrea

numai scrieti articole despre acesti ......., ca ei cred ca e de bine, caci nu poate trece nici de clasa a 12-a
23 august 2015
Prostii cumpara sucuri ( toxice- pline de E-uri)

Si-l imbogatesc pe acest prost. Pot sa-i spun prost caci nu si-a luat nici bacu. Acolo sunt banii d-voastra.

Cosmin
23 august 2015
Selectam dezvoltatori pentru piata globala.

-Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata globala. -Proiectul este lansat de curand si are mari perspective. -NU este necesara niciun fel de experienta! -Asiguram suport si logistica in desfasurarea activitatii. -Lucrati intr-un mediu placut, proactiv. -Principala atributie este mentinerea unei evidente a ofertelor prospectante si actualizate zilnic. -Oferim sanse reale de avansare in cariera! -Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal, cu posibilitatea unor bonusuri substantiale. -Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. -Programul de lucru este flexibil. -Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. -Sunt suficiente studiile medii. -Cerem cunostinte minime de operare pe internet, de lucru cu fisiere word si pdf si navigare online. -Solicitati acum mai multe detalii la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2157 secunde