VIDEO. Iată cum a rămas un șmecher fără bolidul de 400.000 de euro, în MAMAIA

944
5

Articole de la același autor

Indiferent cât de luxoasă este mașina, polițiștii locali din Constanța îi vor pune "caracatiță" sau o vor ridica, dacă blochează calea de acces. 




Un turist aflat în stațiunea Mamaia s-a convins de acest lucru după ce autoturismul, un Ferrari estimat la 400.000 de euro, i-a fost "săltat" de firma de tractări împreună cu polițiștii locali, pentru că era parcat pe unul dintre locurile destinate persoanelor cu dizabilități. Întreaga procedură a fost filmată de un turist cazat într-un hotel din apropiere și ulterior postat pe Internet, după cum precizează RomâniaTV. 






Comentează știrea

Numarul 4
20 august 2013
Perfect

Foarte bine.

COMUNISTU'
20 august 2013
ASA LE TREBUIE

COCALARII ASTIA CARE AU MASINI SCUMPE CRED CA EI AU PUS COADA LA TOATE CIRESELE SI POT FACE CE VOR, PTR CA AU BANI. FOARTE BINE LE FACE POLITIA LOCALA.

Prigoana
20 august 2013
??

Si daca ala cu Ferrari avea un handicap?

smekeru'
20 august 2013
Exces de zel

Chiar daca nu are handicap, in locul lui as scoate un certificat ceva, as mai pune si un gainar sa scape vreo 2 zgarieturi pe masina si pusa apoi firma de saltare impreuna cu politia sa plateasca reparatii si daune morale! De fapt.. :( nu e bine... Ca tot din banii nostrii o sa plateasca.. Uf, grea problema

r
20 august 2013
super

foarte bine i-a facut

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7409 secunde