Video VIDEO. Imagini de groază dintr-un autobuz CT BUS. O femeie, rănită

1183
VIDEO. Imagini de groază dintr-un autobuz CT BUS. O femeie, rănită - video-1613391339.jpg

Articole de la același autor

Un şofer imprudent a fost la un pas să provoace o tragedie, după ce i-a tăiat faţa unui autobuz, iar conducătorul auto al autovehiculului a reuşit să evite impactul în ultima clipă, frânând brusc.
Camerele din autobuz au surprins atât momentul în care autoturismul face o manevră în faţa autobuzului, cât şi momentul în care călătorii sunt aruncaţi în faţă. Unii au reuşit să se prindă de bară, însă o femeie a fost pur şi simplu trântită de pe jos din cauza inerţiei. În ajutorul ei au sărit alte persoane din autobuz, dar aceasta a fost uşor rănită.
“V invit la un exerciţiu de imaginaţie: doamna din imagini este chiar mama dumneavoastră! Prezenţa de spirit a conducătorului auto CT BUS a dus la evitarea unui accident cu urmări şi mai grave pentru pasagerii din autobuzul aflat pe banda dedicate transportului public. În anul 2020, din 278 de evenimente rutiere în care au fost implicate mijloacele de transport în comun, doar 61 s-au petrecut din vina conducătorilor auto CT BUS”, transmite directorul CT BUS Constanţa, Bogdan Niţă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9288 secunde