Video VIDEO INCREDIBIL / SCENE DE NEIMAGIANT ÎN CONSTANȚA ANULUI 2016. Zeci de romi atacă o casă în Coiciu

46666
23
Scene desprinse din războaiele civile au avut loc în urmă cu trei zile, în cartierul constănțean Coiciu. Aproximativ 30 de indivizi, înarmați cu mai multe bâte, răngi și chiar macete au încercat să pătrundă într-o locuință de pe strada Biruinței, din municipiul Constanța. Totul ar fi pornit de la faptul că i s-ar fi atras atenția unuia dintre agresori, că obișnuiește să circule cu mare viteză pe strada Rândunelelor, riscând să lovească oameni nevinovați, printre care și copii. Șoferul a devenit recalcitrant când a auzit că este luat la rost pentru că pune în pericol viețile oamenilor și a început să înjure și să amenințe. De asemenea, din grupul agresorilor, mai multe persoane făceau adevărate paranghelii pe stradă, manelel răsunând în tot cartierul. Atenția le-a fost atrasă din nou, în legătură cu deranjarea liniștii publice, iar indivizii au răbufnit. 

În seara zilei de 9 octombrie, la ora 19.00, aproximativ 30 de indivizi au încercat să pătrundă într-o locuință aflată pe strada Biruinței, în care locuiesc un cuplu, soț și soție, ambii cu vârsta de aproximativ 80 de ani. În aceeași casă, locuiesc și nepoții, 3 băieți, aceștia fiind vizați de grupul de agresori. La ora la care indivizii și-au făcut apariția, în casă se aflau proprietarii, nepoții acestora, dar și câțiva prieteni ai tinerilor. Mai multe persoane au tăbărât pe gardul locuinței și au încercat să intre cu forța în casă. Unul dintre tinerii aflați în curtea locuinței, a fost lovit cu bâta, în timp ce se lupta să țină poarta închisă. Un alt tânăr a fost tăiat cu maceta la mână, acesta fiind și bătut cu bestialitate, cu pumnii și picioarele. 

În urma cercetărilor, Daniel Opriș, Sorin Vasile Toma, Kenan Iusein, Dali Iumiut, Osman Sali, Osman Ercal, Alim Onasis, Alim Belgin au fost reținuți și propuși spre arestare, însă judecătorii au decis măsura controlului judiciar pentru toate persoanele reținute.
"La data de 10.10.2016, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța a sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Constanța cu propunere de luare a măsurii arestării preventive față de inculpații O.D, T.S.V, I.K, D.I, O.S, O.E, A.O. și A.B, reținuți, cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încăierare,faptă prevăzută de art. 198 alin. 2 C.pen, cu aplic. art. 77 lit. a C.pen. Din probele administrate până în acest moment în cauză, s-a reținut în sarcina inculpaților faptul că:
În seara zilei de 09.10.2016, în jurul orei 1900, au participat la o încăierare între 15 persoane, încăierare ce s-a produs pe strada Biruinței din mun. Constanța, în fața locuinței persoanei vătămate A.R, încăierare în cursul căreia persoana vătămată a suferit leziuni ce au necesitat îngrijiri medicale de 40 – 45 de zile, conform procesului-verbal de concluzii preliminare al Serviciului de Medicină Legală Constanța din 10.10.2016 și nu se cunoaște care dintre participanți a produs urmările privind vătămarea corporală a persoanei vătămate. Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Constanța a dispus luarea măsurii controlului judiciar față de inculpați", se arată în comunicatul emis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța.  




Comentează știrea

23 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 
Io
11 octombrie 2016
La puscarie cu penalii astia !

La pușcărie cu penalii ăștia !!!

Un tata
11 octombrie 2016
Cursuri de batausi

Ar fi necesar sa se inchida 'centrele de invatare autoaparare' sau centre de batausi/se fac si concursuri cu medalii!

Cetatean
11 octombrie 2016
15 ? poate 30

Nu erau doar 15 ciori... erau doar 30 de ciori !!! iar procuroru trebuia sa lea dea arest 29 de zile... dar nici nu a vrut sa vada filmarea !!

!!!?
11 octombrie 2016
Cine a acris articolul?

"15 persoane au participat la o încăierare între 15 persoane" ? Bine ca le dati numai initialele. Insa pana la sfarsitul articolului nu v-ati putut abtine si le-ati dat tot numele!!?

cetatean
11 octombrie 2016
CINE DRACU SCRIE ARTICOLELE ASTEA MINCINOASE?

La data de 10.10.2016, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța a sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Constanța cu propunere de luare a măsurii arestării preventive față de inculpații O.D, T.S.V, I.K, D.I, O.S, O.E, A.O. și A.B, reținuți, cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încăierare, faptă prevăzută de art. 198 alin. 2 C.pen, cu aplic. art. 77 lit. a C.pen. Din probele administrate până în acest moment în cauză, s-a reținut în sarcina inculpaților faptul că: În seara zilei de 09.10.2016, în jurul orei 1900, au participat la o încăierare între 15 persoane, încăierare ce s-a produs pe strada Biruinței din mun. Constanța, în fața locuinței persoanei vătămate A.R, încăierare în cursul căreia persoana vătămată a suferit leziuni ce necesită îngrijiri medicale de 40 – 45 de zile, conform procesului-verbal de concluzii preliminare al Serviciului de Medicină Legală Constanța din 10.10.2016 și nu se cunoaște care dintre participanți a produs urmările privind vătămarea corporală a persoanei vătămate. Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Constanța a dispus luarea măsurii controlului judiciar față de inculpați.

Martor
11 octombrie 2016
Stire total eronata

Stirea e total eronata, nici macar nu ati fost la politie sa aflati exact cum a fost, asa zisa "gasca" peste care au venit acele persoane de etnie roma, era formata din 5 baieti si 3 fete. Si asta doar pentru ca i s-a atras atentia sa nu mai circule cu viteza pe strada ca sunt copii si animale de companie

cetatean
11 octombrie 2016
eu

Filmarea e la politie pe masa... !!

geo
11 octombrie 2016
de la puscarie

de ce la puscarie ca sa stea acolo la caldura si papica la munca la cariera sa care pietre cu carca pana iese sange si atunci sa vad eu data viitoare vor face la fel?

Răspuns la: La puscarie cu penalii astia !
Adăugat de : Io, 11 octombrie 2016
La pușcărie cu penalii ăștia !!!
cetatean
11 octombrie 2016
CINE DRACU SCRIE ARTICOLELE ASTEA MINCINOASE?

FILMAREA ESTE LA POLITIE DIN 2 unghiuri DIFERITE. DACA AR FI POSTATA AICI SIGUR AI STERGE JUMATATE DIN CE AI SCRIS IN ARTICOL:)

Un Baiat
11 octombrie 2016
Stire eronata

In primul rand : Unul din agresori circula cu viteza foarte mare pe strada Rindunelelor .. la care i sa atras atentia sa mearga mai incet deoarece sunt copii mici si ii poate lovi! Acest individ care locuieste abuziv in imobolul de pe strada Rindunelelor nr 80 a devenit recalcitrant si a trecut la amenintari, zis si facut! In jurul orei 19 s.au adunat in jur de 30 de "domni" mai inchisi la culoare cu bate, macete, rangi, lopeti si au trecut la treaba(in anul 2016 doar in Romania mai poti vedea asa ceva). Au incercat sa intre peste 4 baieti si 5 fete in locuinta unuia dintre vatamati. Acei "domni" au tabarat pe gardul in care se aflau cei 4 baieti si cele 5 fete incercand sa intre peste ei si sa le aplice o corectie. In urma acestui conflict unul din baieti a primit o bata in mana in timp ce incerca sa tina poarta ptr a nu intra peste ei.. iar altul a fost taiat cu maceta.. o sa vedeti in curand ai filmuletele cu acesti "domni" care se cred stapanii Constantei. Din pacate "Doamna" procuror considera ca nu este nevoie ca acestia sa fie retinuti si din contra.

23 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1089 secunde