Video VIDEO/ Migranți vietnamezi, ascunși într-un microbuz, găsiți în vamă la Negru Vodă

189

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă și omologii lor bulgari au descoperit în Punctul de Trecere a Frontierei comun Negru Vodă - Kardam doi cetățeni vietnamezi, care intenționau să intre ilegal în România, ascunși într-un microbuz.
Azi dimineață, în jurul orei 05.15, în Punctul de Trecere a Frontierei comun Negru Vodă - Kardam, județul Constanța, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră un bărbat, cu dublă cetățenie, română și R. Moldova, în vârstă de 28 de ani, la volanul unui microbuz înmatriculat în Polonia.


În urma controlului efectuat în comun de polițiștii de frontieră români și bulgari au fost descoperite ascunse, într-un loc special amenajat în spatele banchetei șoferului, două persoane care nu vorbeau limba română.


Verificările au stabilit că cei doi bărbați sunt cetățeni vietnamezi, în vârstă de 29, respectiv 19 ani, care dețineau documente de rezidență în Bulgaria. Cei doi au declarat că intenționau să ajungă într-un stat din Vestul Europei.


Polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor, cazul fiind preluat de către autoritățile de frontieră bulgare, în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale ce se impun.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0674 secunde